Nakon Mikija Đuričića, Osmakčić otkrio da li je POTPISAO UGOVOR za Zadrugu 6: "Više neću SAHRANJIVATI oca" (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić otkriva da li ulazi u Zadrugu 6!

Nakon Mikija Đuričića, Osmakčić otkrio da li je POTPISAO UGOVOR za Zadrugu 6: "Više neću SAHRANJIVATI oca" (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

Bivši zadrugar Marko Osmakčić za portal Republika.rs otkrio je da li će se naći u rijalitiju ,,Zadruga 6". Nakon što je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović ozvaničio je da je Miki Đuričić prvi učesnik koji je potpisao ugovor, upitali smo Osmakčića da li će se i on naći na velelepnom imanju početkom septembra.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Marko Osmakčić Instagram

 

- Ne planiram ići u Zadrugu, ja sam rekao, ne znam šta treba da se desi, da uđem, treba tu da se izgladi mnogo toga. I da se nije desio skandal koji se desio, i da sam izašao u Superfinalu, tu bi mi se prepisale kazne i p*zdarije. Umoran sam od svega, od pljuvanja, imam sad neki svoj pravac, bavim se poslom, muzikom, ja nemam sad puno prostora o tome da razmišljam šta da radim -  govori Marko za Republiku i nastavlja:

- Mene niko ne dira, niko me ne povlači za rukav, niko mi nije prepisao neke tužbe. Donosilo je svima klikove i preglede, interesovanje. Meni je Pink digao hajp, sve u svemu ima svoje zašto i kako. 

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko Osmakčić i Franjo Osmakčić

 

Da li bi ponovio sve ono što se desilo sa Franjom?

- Sa ovom pameti, da me baciš u Zadrugu, sigurno ne bih ulazio u te veze, tu bi bio totalno drugačiji, a što se tiče postupaka, drugi put bih ja drugačije reagovao, ja bih bio puno pametniji, na kraju krajeva, niti ko ceni, što reče Viktorija, niti ko ceni iskrenost, ali opet svi ti k*njaju, kritikuju, malo ko vidi dobro u tebi, bio bih puno lukaviji. Uradio bih dosta drugačije neke stvari. Zadruga me je promenila, mada vuk dlaku menja, ćud ne! Više neću sahranjivati oca! Malo ko može da razume to što se meni desilo, prosto, ja nisam navikao na takve stvari, ja ne kažem, sve to što se desilo, desilo se zbog mene, ali sad da ću se vratiti u Zadrugu, za sada ne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojkan

24.08.2022 08:22

Ali bez honorara. Tako će otplatiti dug TV Pink zbog bežanja iz Zadruge.