DRAMA BIVŠIH ZADRUGARA SE NASTAVLJA! Isplivale NOVE prepiske, Osmakčić priznao: Počeo sam da se ZALJUBLJUJEM u Marijanu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.08.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je portal Republika došao do prepiski Marijane Zonjić i Marka Osmakčića, drama nekadašnjih zadrugara se nastavlja.

DRAMA BIVŠIH ZADRUGARA SE NASTAVLJA! Isplivale NOVE prepiske, Osmakčić priznao: Počeo sam da se ZALJUBLJUJEM u Marijanu! (FOTO)

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Marko Osmakčić

Naime, Marijanina podrška nam se javila, kako bi raskrinkala Osmakčića, koji im je kukao kako se ogrešio o Zonjićevu, te su nam poslali prepiske sa bivšim teniserom.

- Počeo sam se zaljubivati u nju. Ne želim da je povredim, nikako, ispao sam i tamo šupak prema njoj. Ja znam da je Marijana prekorektna prema meni… - glasila je poruka koju je Osmakčić napisao o Marijani njenoj podršci.

No, to nije sve, Viki je trvdila da se Marijana zabavljala sa svetski poznatim reperom Raf Kamorom, te smo došli i do prepiske u kojoj on demantuje da su imali vrelu akciju.

-Ne sećam se da smo se snimali, osim ako ti nisi krišom to uradila. Koliko se sećam pričali smo o raskidima… Ja ne znam ko je ona (Viktorija) - poručio je reper u prepisci sa Marijanom.

Foto: republika

 

 

Ostaje nam da vidimo epilog ovog ljubavnog trougla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading