Pokrenuta HAJKA na Dejana i Aleksandru? Otkrivamo istinu o KUPLJENOM DRONU, ispovest njihovog fana razrešila MISTERIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.08.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do ispovesti momka koji je kupio Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić dron!

Pokrenuta HAJKA na Dejana i Aleksandru? Otkrivamo istinu o KUPLJENOM DRONU, ispovest njihovog fana razrešila MISTERIJU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Nakon što je odjeknula vest da se Dejan Dragojević posvađao sa grupom fanova, te se pojavila informacija da mu traže nazad dron, portal Republika.rs došao je do novih saznanja, da je u pitanju nameštaljka hejterskih stranica. 

Republika

Foto: Instagram.com

Fanovi traže Dejanu Dragojeviću da vrati dron

 

Naime, našoj redakciji javio se momak koji je iz grupe podrške Aleksandre Nikolić i Dragojevića, koji nam je ispričao ko stoji iza ove hajke na pobednika ,,Zadruge 5".

- To nije istina, video sam da su svi pustili tu vest, ali to nisu fanovi, nego hejterske grupe. Niko nije tražio Dejanu da vrati dron, jer to je bio poklon, ja sam im lično to kupio i poklonio, zato sam se i javio vama da objasnim šta se desilo. Ja sam im kupio dron kada im je bilo šest meseci, ima i video dokaz, koji sam vam dostavio - započinje priču momak za Republiku, koji je želeo da ostane anoniman i nastavlja:

 

- Ja ne mogu da verujem čime se pojedini zadrugari bave i kako zamlaćuju svoje fanove da pišu gluposti Dejanu i Aleksandri. Podrška nikada ne bi napisala takve reči, zato i želim da moja izjava bude cela. Stojim iza svega što sam rekao, niko se od podrške sa Dejanom nije posvađao, nego su ga napali tamo neki hejteri drugih, nebitnih ljudi, koji su mu pisali gluposti po Instagramu, pa je od toga izbila drama.

U nastavku možete pogledati snimak u kom se potvrđuje da je dron kupio momak koji se javio našoj redakciji, klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

21.08.2022 19:03

Dejan razočarao.