Sandra Rešić mogla da POGINE u UDESU, Cica se šlogirala: Iznela STRAVIČNE detalje nesreće: "Kola su se zapalila, pomislila sam da je gotovo"

Autor:

Zadruga

20.08.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić za Republika.rs otkrila je stravične detalje o njenom udesu koji je nedavno doživela.

Sandra Rešić mogla da POGINE u UDESU, Cica se šlogirala: Iznela STRAVIČNE detalje nesreće: "Kola su se zapalila, pomislila sam da je gotovo"

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Pixaba.com

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić pred našim kamerama otkrila je stravične detalje njenog udesa, koji je nedavno preživela. Odmah na početku razgovora smo prokomentarisali sa njom novu pesmu koju priprema, za koju uskoro snima i spot. 

- Jedva čekam, ja sam se iznenadila što je toliko odjeknula samo najava. Svi me pitaju kad će, kad će, kao da je to lako, prvo treba da se izmiksa, snimi, snimi spot, a to malo i košta. Treba to finansirati, moraću da nađem nekog finansijera - našalila se Sandra. 

Rešićeva se potom dotakla i njenog stravičnog udesa koji je nedavno proživela:

 

- Ja sam samo pomislila da je gotovo, ako nikada nisam poginula, sad ću. Oni su stvarno momci... Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer je slućaj u toku, advokati su mi rekli da ne dajem mnogo detalja, videće se sve, Bože moj, rekli su mi da će to da traje još nekoliko meseci. Ja sam se spremila, opremila, sve ono što mi je potrebno, borićemo se, oni imaju dokaze, ja imam dokaze, pa ćemo videti. Čovek me je nabio u kafić! Neki dečko, koji je čuvar tu, nekog od restorana, brzo izašao, jer sam ja od šoka nastavila da sedim u kolima, samo mi je rekao da moram da izađem iz kola, jer nešto smrdi, ja sam videla sliku kao u filmovima BAM i nema me više!

- Mama mi se šlogirala, ja sam je pozvala i rekla da ne brine, da je sve okej, da je auto takav i takav, da su svi živi i zdravi, ona je rekla da odmah dolazi, zvala sam sve svoje drugove, svi su spavali, jedino mi se javio Ša, jer je bio budan u to doba. Dogovorili smo se da se on trudi da mi postane drug... Šalim se, nije to preterano često, ali volim da vidim kako je i da li drži svoju reč da neće voditi Taru na more i njeno društvo. Ušla sam na Vacap i videla da je na mreži, pa sam ga pitala, stvarno je došao, za pet minuta, pomogao mi je.

Republika

Foto: Prinsrcreen TikTok

Sandra Rešić o udesu

 

- Ja sam u strahu bila da će keva da mi se šlogira, pa sam otišla prvo kući, pa u Urgentni, terali su me da idem, ali nekako, sutradan kad se to ohladilo, dali su mi uput, meni je noga bila katastrofa, masnice imam, ne nosim više šortseve, imala sam nesvestice, nekih 72 sata, ali najgore je prošlo, još uvek me boli noga, ne mogu da obučem šta sam htela. 

Da li sada imaš strah od kola?

Republika

Foto: Prinsrcreen TikTok

Sandra Rešić imala udes

 

- Nemam, zato što sam sa gipsom sela za volan prvog dana. Deda me je naučio da kada imaš strašan udes, ako ne sedneš dan, dva nakon toga, da će ti traume za čitav život. Ali sam imala snove, ne sa udesom, ali su bili katastrofalni. Živim na lekovima za bolove, onako me ošamute!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Željko

21.08.2022 10:25

Auto nije za nepažljive i bahate osobe.