Ana Jovanović PRETUKLA bivšeg dečka! Završio u podlivima i posekotinama!

Autor:

Zadruga

19.08.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović se fizički obračunala sa bivšim dečkom.

Ana Jovanović PRETUKLA bivšeg dečka! Završio u podlivima i posekotinama!

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com

Sinoć je u emisiji ''Narod pita'' gost bila Ana Jovanović čiji se bivši momak Nikola Ilić u jednom trenutku uključio u program, nakon čega je nastao haos.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Jovanović

Naime, došlo je do prepucavanja i svađe u emisiji, a Nikola je sve vreme iznosio dokaze, fotografije i snimke zajedničkog uživanja na Zlatiboru.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Jovanović i Nikola Ilić

Kada se emisija završila, Ana je srela Nikolu, a onda je nastao haos. Kako Pink prenosi, ona je nasrnula na njega i tom prilikom ga više puta udarila, te mu napravila modrice na licu i posekotinu na nosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mixino r.

19.08.2022 19:39

Ova mala lažljivica, romkinja Selmanovićeva, koja je čak i prezime lažirala, patološki ne govori istinu i sve što je dečko rekao o njoj je istina! Džaba besni, istina je jedna i neumoljiva je...

Nada

20.08.2022 19:24

Neka ga je pretukla - bednik koji je najstrašnije pljuvao dok je bila u Zadruzi i nije mogla da se brani, a posle svega se kači na nju i vodi je na Zlatibor! Ako je tako loša, zašto je juri, a ako ne može bez nje, zašto je blati! Ništa gore od iskompleksiranog ostavljenog mladića! Mogao je da glumi baju kada je bila klinka od 15 godina, ali ga je Ana odavno prevazišla i neka se pomiri sa tim. Smešan je i jadan!