SVI DETALJI TUŽBE ZA ZADRUGARKU: Ispovest kume Dalile Dragojević o PAKLU koji je proživela zbog nje "Sagradila sam joj kuću, bila je gola i bosa" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.08.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Dalile Dragojević, Goca Vasić otkriva sve mračne strane drugoplasirane zadrugarke, kao i njenu ljubav prema bratu Dejana Dragojevića, Davidu Dragojeviću.

SVI DETALJI TUŽBE ZA ZADRUGARKU: Ispovest kume Dalile Dragojević o PAKLU koji je proživela zbog nje "Sagradila sam joj kuću, bila je gola i bosa" (VIDEO)

Foto: Republika TV , Instagram.com printscreen

Goca Vasić o Dalili Dragojević

Gordana Vasić, nekadašnja venčana kuma Dalile Dragojević za portal Republika je otkrila sve o tužbi za drugoplasiranu zadrugarku. 

 

 

- Ja se vraćam sa puta koji je bio fantastičan, bila sam na odmoru u banji, sve je bilo lepo, do ponedeljka uveče, kada mi se desila velika neprijatnost, da je faktički moj kraj odmora pretvorila u pakao!

- To što se desilo, desilo se moje uključenje u program na televiziji Pink, gde sam se javila zbog bivše kume, ja nju odavno zovem bivšom. Gospođu nazvala sam je sa leve ili desne strane, u zavisnosti kako sedi, a onda je ona počela... Zna ko sam, pa ovo, pa ono, ali ja nju jednostavno sam je izbrisala iz života - govori Goca za Republiku.

Goca potom objašnjava zbog čega je došlo do sukoba između Dalile i nje, kao i da do obećanog ručka nikada nije došlo. 

Republika

Foto: Republika TV

Gordana Goca Vasić intervju

 

- Na vrlo ružan način ono što je ostalo, sad u emisiji se iznervirala, jer nije očekivala da ću se javiti. Kada je ona u prošloj emisiji putem svoje manipulacije, ne sad u ponedeljak, nego u prethodnoj emisiji, zbog jednog ručka, da dođe u Šabac, mislila je da je to sve zakopano, taj ručak se nije desilo, niti me je odblokirala. Ja da želim nju da pratim, njen profil je otvoren, mogu i sa muževog profila. Ona je mene pozdravila putem Marijane Zonjić. Kada sam joj ja u ponedeljak rekla da je lažljivica, ona je mene pitala zašto, ja sam rekla da je o meni pričala, kada je gostovao Marko Đedović, pitao me je zar ne idemo na ručak, ja sam rekla da li se ja zaista prodajem za jedan ručak. Da ja nju ne bi otkrila do kraja, ona je mene prekidala. Rekla je da ostavimo nešto i za ručak, sad neću da ostavljam ništa! To je, najvulgarnije poruke, koje sam ja u životu pročitala, dobila od nekoga, to su bile kada je ona meni ispisala te poruke, kada sam prestala da joj šaljem poruke. Prvo je ispisala te poruke, nikada nisam dobila takve poruke - govori Goca i nastavlja:

- Dešava se njen rođendan, skuplja se novac, kao i sve vreme, ona je došla i gola, i bosa u prethodni rijaliti, na ime Mace Diskrecije, Dalila Moreno, ja stvarno ne znam ko se svog imena stidi.

Tužba za Dalilu Dragojević?

- Ovog puta zanemarujem čaše, flaše, vode i sve ostalo! Sve to ni malo nije jeftino bilo, može da se pogleda Dejanov snimak, gde je on rekao celu istinu, Dejan je živeo sa njom, gde je odmah prepoznao glas i rekao: ,,Kumo, ti si". Koverat je bio jako debeo i račun i sve. Ja ću Dalilu da tužim upravo zbog toga što je pročitala moj broj telefona, kada je Marijana dopunjavala, bukvalno, ja sam se osećala i rekla upravo tako i to se čuje: ,,Zamolila bih tri čavke, ako mogu ja nešto da progovorim, pa onda jedna po jedna da udare repliku". Marijana je rekla da je ona njen drveni advokat, ona će biti svedok na sudu!

Da li će Emina Mujić biti svedok na suđenju?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Youtube.com printscreen

Dalila Dragojević i Emina Mujić

 

- Ja ženu niti znam, niti smo imale kontakt, niti je ona meni poslala ikada poruku. Ja naprotiv, nikada nisam pomenula njene roditelje, ni oca, ni majku, ni bilo šta što se tiče toga. Pomenula sam izgradnju kuće, kada kaže da je to njena kuća, tu kuću smo radili mi, mi svi koji smo učetvovali koji su davali novac. Ja bih se pre nazvala u tom momentu podrškom, a ne fan. Bile su dve adminke, koje su upravo znale da koga da se oslone, tako da sam ja nedeljno trošila 5 do 10 hiljada dinara na nju. Ona nije imala pravo na prsten, jer je imala veridbu sa Mladenom Vuletićem, oni nisu imali stvari, nisu imali cigare. Tako da smo mi za sve, ja sam tad lično kupovala! 

Dalila Dragojević zaljubljena u Davida Dragojevića?

- Ja njoj jesam bila prijatelj, da nisam bila prijatelj, definitivno sam umela da se uključim, da se sakrijem i da joj uputim reči kritike i kada popije, i kada su bile žurke, kada je provlačila Aleksandre Subotić medu kroz međunožje, onako pijana, postoje klipovi. Da takve stvari ne radi. Njoj se svideo David, što kaže, međutim, njemu se svidela Aleksandra. To jeste činjenica.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević i David Dragojević

 

Da li bi volela i dalje da bude sa Davidom?

- Šta znam, meni je jako neobično, ja imam devera i meni je neprijatno da ga uhvatim tako da ga zgrabim, velika ljubav, svi smo naši, da ne kažem nastavak, meni dođe to nebulozno. Dejan nije profil osobe Dalile, na šta je ona navikla, to smo mogli da vidimo i iz primera Vuletića, sa kojim se gađala sa kantama za smeće i slično, tu je bila večita dobra ko preživi, pa neka priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kika

19.08.2022 12:17

Pa što se sad žališ? Niko ti nije kriv što si glupa.

Ljubica

20.08.2022 13:52

Davali ste dobrovoljno i ko vam je kriv za glupost. Ne razumem fanove koji šalju novac i poklone