Janjuš uhvaćen u GEJ KLUBU, spopadali ga sa svih strana: Zadrugar otkrio šta su mu sve nudili, a onda se desio ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš uhvaćen u gej klubu!

Janjuš uhvaćen u GEJ KLUBU, spopadali ga sa svih strana: Zadrugar otkrio šta su mu sve nudili, a onda se desio ŠOK! (VIDEO)

Foto: ST/P.Divac

Prethodnih dana u javnosti dosta se spekuliše oko predtojeće gej parade u Beogradu, zbog čega su mnoge poznate ličnosti, poput Ane Nikolić navukle gnev pripadnika LGBTQ+ zajednici, zbog oprečnih komentara. 

Republika

Foto: ATA Images/republika/pixabay

Ana Nikolić i Seka Aleksić o gej paradi

Sada se na društvenoj mreži TikTok viralizovao snimak Marka Janjuševića Janjuša dok je još bio u rijalitiju ,,Zadruga". On je zadrugarima ispričao njegovo iskustvo sa gej klubom u Pragu, pa nije mogao da sakrije impresije zbog svega što je tamo zatekao. 

- Odvede mene drug, kao vodi me u gej klub. Prag ima najviše gej klubova, sigurno ima 300 gej klubova, bio bre, j*bote! Brate! Ulazimo, on 210, ja 212 cm, ulazimo unutra, igraju i svi zastali. Jedno 20 njih mi je prišlo da me odvedu u WC, da mi popuše - rekao je Janjuš, pa nastavio:

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

 

- Popenjemo se na sprat, jao, majko sveta! Da vidiš ribe! Nikad bolje ribe nisam video u životu! Dođu s drugarima, njih dole pošalju, a one gore piju piće, dok si one ne smuvaju. Najbolje ribe koje sam ikada sreo!

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading