Dalila pokazala kako sada izgleda KUĆA BEZ Dejana: Dragojevićka opremila carstvo, baškari se sama u zajedničkom prostranstvu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.08.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević pokazala delić atmosfere iz kuće, u kojoj sada živi bez Dejana Dragojevića!

Dalila pokazala kako sada izgleda KUĆA BEZ Dejana: Dragojevićka opremila carstvo, baškari se sama u zajedničkom prostranstvu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević nedavno se vratila iz Crne Gore, pa otišla u svoj porodični dom, gde provodi najviše vremena i uživa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

U porodičnoj kući u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, sada živi sa Tedijem i ne gubi vreme kada je u pitanju 'kako ugoditi sebi'. Ipak, samoća je ne sprečava da uživa, pa je odlučila da sama spremi sebi večeru i opusti se. Ona se pohvalila na storiju svojim kulinarskim umećem i sređenom dnevnom sobom koja blista.

- Dome, slatki dome - napisala je ona.

Podsetimo, Dalila i Dejan zajedno su stekli kuću, tokom bračne zajednice. Međutim, nakon javne prevare, Dejan je odlučio da se neće vraćati u tu kuću, ali je nedavno bio u Gornjen Šepku kako bi preuzeo automobil, koji planira prodati zbog duga telefona koji ima, ali i da vrati psa Tedija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Željko

19.08.2022 14:26

@Paja - Kako da te zaboravim kad si moja ljubav bio grlio me tako njezno i u snove dolazilo.

Vlasta

19.08.2022 14:27

@Paja - Sad ne znam šta je sreća to, bez ljubavi sve je pusto.