Dalila pokazala kako sada izgleda KUĆA BEZ Dejana: Dragojevićka opremila carstvo, baškari se sama u zajedničkom prostranstvu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.08.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević pokazala delić atmosfere iz kuće, u kojoj sada živi bez Dejana Dragojevića!

Dalila pokazala kako sada izgleda KUĆA BEZ Dejana: Dragojevićka opremila carstvo, baškari se sama u zajedničkom prostranstvu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević nedavno se vratila iz Crne Gore, pa otišla u svoj porodični dom, gde provodi najviše vremena i uživa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

U porodičnoj kući u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, sada živi sa Tedijem i ne gubi vreme kada je u pitanju 'kako ugoditi sebi'. Ipak, samoća je ne sprečava da uživa, pa je odlučila da sama spremi sebi večeru i opusti se. Ona se pohvalila na storiju svojim kulinarskim umećem i sređenom dnevnom sobom koja blista.

- Dome, slatki dome - napisala je ona.

Podsetimo, Dalila i Dejan zajedno su stekli kuću, tokom bračne zajednice. Međutim, nakon javne prevare, Dejan je odlučio da se neće vraćati u tu kuću, ali je nedavno bio u Gornjen Šepku kako bi preuzeo automobil, koji planira prodati zbog duga telefona koji ima, ali i da vrati psa Tedija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Paja

19.08.2022 09:35

Bez Dejana sve je pusto.

Željko

19.08.2022 12:26

@Paja - Kako da te zaboravim kad si moja ljubav bio grlio me tako njezno i u snove dolazilo.

Vlasta

19.08.2022 12:27

@Paja - Sad ne znam šta je sreća to, bez ljubavi sve je pusto.

Paja

19.08.2022 09:40

Bez Dejana sve je pusto.