BUKTI RAT IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA: Car opleo po bivšim devojkama, Sanja ga ŽESTOKO SPUSTILA!

Autor:

Zadruga

18.08.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brutalnog obraćanja Filipa Cara, koji nije oduševljen što mu u rodni grad stižu čak dve bivše devojke, sada se oglasila Sanja Grujić.

BUKTI RAT IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA: Car opleo po bivšim devojkama, Sanja ga ŽESTOKO SPUSTILA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Filip Car, Sanja Grujić

Naime, Car je poručio svojim bivšim devojkama da ih je "usrećio njegov polni organ zahvaljujući čemu su dospele u žižu javnosti", međutim Sanja se u njegovim rečima nije pronašla, te mu je odgovorila u svom stilu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sanja Grujić

 

- Koliko me sećanje služi, Filip je bio saglasan da snimimo Ana i ja pesmu koja bi bila posvećena njemu samo ukoliko on dobije glavnu ulogu u spotu. Mi smo pristale, neću da potcenjujem Sremsku Mitrovicu i Zvezdaru, ali mislim da takvom budućem hitu pristaje samo da spot bude snimljen u Crikvenici jer uz takav hit idu samo top destinacije, kao i maneken poput njega. Ukoliko se on predomislio, kontaktiraćemo Danijela iz Šepka, pa promeniti i manekena i destinaciju - započela je Sanja, a potom zaključila:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Šalu na stranu, u ovom Filipovom komentarisanju smatram da nijedna ružna reč nije upućena meni, jer vidim da uz direktno spominjanje mog imena i prezimena ne stoji ništa loše sa njegove strane, nego isključivo kada priča o nekim trećim licima. Želim mu sve najbolje - poručila je Grujićeva, piše Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Miki

18.08.2022 12:57

Sanja sve pokazala. Kao da radi u javnoj kući. Sramno.

Iona

18.08.2022 14:47

Sanja je kraljica. Malo priča, a kad kaše sve ih razbije ko zvečke..... Podrška za prelepu Sanju.

Paja

19.08.2022 10:47

@Iona - Možda kraljica trotoara.