ŠOK PAPARACO! Taki Marinković VOZA psa u KOLICIMA za bebe, svi se okreću za njim, a CENA je paprena, detalj je svima kopao oči! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatio je Takija Marinkovića u nesvakidašnjem izdanju!

ŠOK PAPARACO! Taki Marinković VOZA psa u KOLICIMA za bebe, svi se okreću za njim, a CENA je paprena, detalj je svima kopao oči! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Taki Marinković

Oca Maje Marinković, Takija Marinković uhvatili smo u centru prestonice kako šeta psa Lea u kolicima za bebem. Naime, paparaco ekipa našeg portala zabeležio je šok kadrove, na kojima možete videti Takija kako šeta centrom Beograda, a društvo mu pravi pas pomeranac Leo, i to ni manje, ni više nego u kolicima za bebe.

Kako saznajemo, pas Maje Marinković povredio je nedavno nogu, zbog čega je Taki bio prinuđen da da 5. 000 evra na posebno pravljena kolica, na kojima čak i stoji ugravirano ime ,,Leo" sa pozlatom. Taki je odlučio da brigu na Lea preuzme na sebe, a budući da mu je zabranjena duga šetnja, Marinković je pazario skupocena kolica, kako bi svom mezimcu udovoljio. 

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Takijem, kako bi nam prokomentarisao paparaco snimak koji smo dobili. 

- Vas ima svuda, ne može ništa da vam promakne! Pa da, izveo sam Lea malo u šetnju iliti vožnju. Ne sme mnogo da se kreće zbog povrede, pa moramo ovako da se snalazimo. Izašli smo da hvatamo ribe (smeh) - započinje Taki za Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković voza psa Lea u kolicima

 

- Povredio je nogu, morali smo da idemo kod veterinara, danima se mučim, kako, šta da radim. Ali sad je sve u redu, samo moramo da vodimo računa oko toga da ne bude u velikoj šetnji, malo tu, da obavi šta treba i mora da odmara što više može. Sačekao sam da prođe ovo sunce, pa da izađemo malo u narod, da se provozamo, da udahnemo malo vazduha i onda nazad kući. Stvarno brinem o njemu ko da mi je sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
vozi psa

17.08.2022 06:21

a sta nam to kaze da je drustvo toliko bolesno usamjeno i toliko uliva strah u kosti da covek barem vernog druga cuva ko oci u glavi posto od celog drustva mu je samo verna drug ostao

Dado

17.08.2022 11:37

Sve za pojavljivanje u medijima.

Ana

17.08.2022 13:33

Kakva sramota!

aman

17.08.2022 14:04

Kopati oči ima drugo značenje, ovde detalj bode oči. Sramota koliko ste nepismeni!