LUNA BRANI KIJU KOD PRELJUBNIKA SLOBE?!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Kristina Kockar sinoć saznala za još jednu Slobinu prevaru, rasplakala se, te je izbila žučna rasprava između supružnika.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Kockar

Kako bi izbegao svažu sa svojom devojkom Lunom Đogani, Sloba joj je objasnio zašto je uradio ovo Kiji.

- Kada sam se ja tako osećao nije bilo kamera da zabeleže, još gore kad je ona šest hiljada kilometara daleko od mene, pa mi telefonom kaže neke gluposti i ja tako pet dana zabodem se u stan i razmišljam gde je. Debil bre, ja nisam želeo da me vide u društvu žena, sklanjao se, radio. U životu ništa nisam napravio, dopisivao se jesam, ali ništa više od toga - pravdao se Sloba svojoj devojci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija, Luna i Sloba

- To što se ona zaplakala nije zbog večeras, to se njoj skupilo, vidim to po njoj. Plače joj se, ona je besna što vas dvoje nemate dobar odnos, što ne pričate, što se ne družite, nju to boli - primetila je Luna. 

- Ja ne mogu ljudima da objasnim da smo mi imali super odnos, ali kao prijatelji, bili smo do jaja, sve. U poslednje tri godine nismo porazgovarali kao momak i devojka, nismo se ni poljubili kako treba - rekao je Sloba.

Zbog situacije u Beloj kući Luna je izjavila da se oseća kao ružno pače, jer ne zna šta da misli i kako da se ponaša, ali je i dalje uz svog dečka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
LJUBICA

16.01.2018 14:11

Sram te bilo Slobodane

JC

16.01.2018 18:34

ne zna taj balvan sta je sramota

Marjan

16.01.2018 20:43

Inteligentna i pokvarena lija-Kija Kockar!

Nina

16.01.2018 22:08

@Marjan - Kija pokvarena? Na koji nivo je vaša inteligencija opala da bi vi mislili i opravdavali kako neki balvan zavodi maloletnice? U zemlji gde ja živim takvo nešto bi ga poslalo u zatvor deset godina! Vaše razmišljanje je odraz vaše okoline! Sramotno koliko ste neobrazovani i necivilizovani!