Iva Grgurić promenila LIČNI OPIS! Bivša zadrugarka uložila HILJADE EVRA u svoj izgled, evo kojim se sve ZAHVATIMA podvrgla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova lepotica došla je iz Hrvatske u rijaliti "Zadruga" da bi postala popularna, a pomalo i bogata.

Iva Grgurić promenila LIČNI OPIS! Bivša zadrugarka uložila HILJADE EVRA u svoj izgled, evo kojim se sve ZAHVATIMA podvrgla!

Foto: Instagram/Ivagruric official

Iva Grgurić

Iva Grgurić je pobednica "Zadruge 3", tokom koje je osvojila publiku i stekla veliki broj fanova. Ova lepotica došla je iz Hrvatske u rijaliti "Zadruga" da bi postala popularna, a pomalo i bogata.

Godinama se bavila modelingom, ali kada je uvidela da od toga nema vajde i da tu ne leže pare, batalila je sve. Pred ulazak je izjavila da nema konkurenciju u rijalitiju kada je izgled u pitanju.

Foto: Instagram/Ivagruric official

 

 

Nije krila da joj se ne dopadaju zubi i nos, kao i još neke stvari na licu. Kada je pobedila u "Zadruzi 3", sve pare je uložila u estetske zahvate.

Operisala je nos i uradila zube, a hijaluronskim nitima podigla je lice i napravila konture. Nije se zaustavila na tome, već je i silikonske grudi zamenila novim, mnogo većim. Svakodnevno trenira u teretani, ali veoma vodi računa i o ishrani, pa zato ne čudi što su mnogi mišljenja da je jedna od najzgodnijih ličnosti na javnoj sceni.

 

Kratko je radila kao voditeljka na Red TV, ali i to je batalila jer je bilo naporno, a zarada je bila mala. Sada uživa, putuje po svetu, provodi se i ne mari za loše komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

24.08.2022 19:42

Budala, koga ona zanima