MILJANA I MARIJA IDU U ZATVOR?! Turci tuže Kuliće zbog uništenog biznisa, traže im 100.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljaga koju su Kulići bacili na ime turske bolnice je nemerljiva i oni su spremni da idu do kraja

MILJANA I MARIJA IDU U ZATVOR?! Turci tuže Kuliće zbog uništenog biznisa, traže im 100.000 evra!

Foto: Instagram.com

Marija i Miljana Kulić

Miljanu Kulić tuže hirurzi iz klinike "Bosphorus Bariatrics" zbog toga što im je narušila reputaciju i traže odštetu od 100.000 ili zajedno sa majkom Marijom Kulić ide u zatvor!

Nakon što umalo nije umrla zbog nepažnje i, kako smo ranije pisali, konzumacije alkohola i cigareta, kao i letenja avionom iako je trebalo da miruje, Miljana je krivicu svalila na specijaliste iz Istanbula, koji su sve radili gratis! Uništila im je posao, zbog čega su rešili da je ganjaju do kraja.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

- Ljaga koju su im Kulići bacili na ime je nemerljiva i to je nešto što neće da prođe tako kako su oni mislili. Da Miljana umire zbog njih, odjeknulo je kao bomba i ceo svet je saznao za skandal naše rijaliti-zvezde. Svi koji prate Instagram videli su sve. Pacijenti su samo počeli da otkazuju operacije koje su imali zakazane čak i za sledeću 2023. Bilo je zaista dramatično. Marija je konstantno blatila specijaliste koji su operisali Miljanu. Prala je sebe i ćerku koja je bila na korak do smrti.

- Mnogo pacijenata je otkazalo zakazane operacije. "Ta porodica nas je uništila da nema dalje. Miljana je sama sebe zeznula, a sada krivi nas. Njena majka je prosta i drska žena. Tužba uskoro sledi", rekao je glavni hirirug. Oni su van sebe jer su sigurni u svoju stručnost i znali su da operišu ultrapopularnu ličnost. To je pakao za kliniku koja je bila broj jedan - nastavlja naš izvor iz Turske koji je upućen u sva dešavanja vezana za skandal koji trese Srbiju i Tursku. Onda navodi šta čeka porodicu iz Niša:

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

- Turci su čekali da vide kako će proći Miljana i da li će umreti. Sada, kada je dobro, sledi joj pakao i nesanica. Još jedan udarac za njenu porodicu koji se sprema. Turci su sastavili tužbu. Prvo, ona nije ispoštovala dogovor i nije propisno izreklamirala kliniku, a sve je dobila gratis. Nije se pridržavala pravila, pila je, jela, alkoholisala se i letela posle operacije. Onda je njih klevetala i lagala da je oni umalo nisu ubili. Znači, kleveta i laž, naneta duševna bol svima koji rade u klinici, gubitak velike količine novca, ukaljana reputacija...

Foto: Republika

Marija Kulić

- Sve to kad se stavi na papir izađe više od 100.000 evra, što će Kuliće da zavije u crno. Oni nisu svesni šta im se sprema. Ako ne budu imale novca da plate sve to, Mariju i Miljanu čeka zatvor. Nju kad joj bude malo bolje, Mariju odmah. One misle da su se izvukle, ali haos tek sledi. Turci će ih ganjati dok ne plate zadnji cent i naplate im narušeno ime koje su godinama gradili - završava izvor blizak klinici u kojoj se Miljana operisala.

Miljana ostaje u bolnici!


Miljana Kulić se trenutno oseća dobro, ali još ne dovoljno sigurno da bi mogla da se odmara van bolnice, odnosno u kućnim uslovima. Lekari su je juče priključili na centralnovenski katetar, koji se koristi za primenu lekova ili tečnosti koje ne mogu da se primene oralno ili bi oštetili manje periferne vene. Takođe se koriste za uzimanje uzoraka krvi za analize, transfuzije, kao i za merenje centralnog venskog pritiska. Inače, Miljan je dobila dozvolu od lekara da koristi telefon, ali i da puši elektronske cigarete.

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Miljana Kulić

Bebica: Miljana je pitala da li će umreti!


Nenad Macanović Bebica i majka Marija Kulić pre dve večeri gostovali su u emisiji "Zadruga", gde su otkrili kako su prošli najgore momente. On je pre ulaska u studio otkrio da je Miljana u najtežim trenucima osećala da joj najbliži ne govore istinu o njenom pravom zdravstvenom stanju, zbog čega mu je postavljala užasna pitanja.

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić, Bebica


- Miljana nas je pitala: "Da li ću umreti", bilo je nezgodno. Marija i ja se ne razdvajamo jer nikad se ne zna šta može da se desi. Prvi put kada je dobila telefon u bolnici, pitala me je: "Bebice, kad ću kući?" Sve je boli od ležanja - istakao je Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Laki

16.08.2022 18:09

Svako za sebe odgovara.

Caca

17.08.2022 03:14

I TREBA DA IH TUŽE. MAJKA I ĆERKA SU SE OSILILE I MISLE DA MOGU SVE. DA NE ODGOVARAJU PRED ZAKONOM KAO OSTALI SMRTNICI

Misha

17.08.2022 06:07

Uhh bre ultra popularana ličnost. ha ha. Njima 100 000 i čika Željku 50 000. Idemooo. Moraće i mama i tata a možda i neka seka u rijaliti. Ili apartmani na Zlatiboru na doboš.