Dejan i Aleks uživaju u LUKSUZNOM putovanju za sve PARE: Bivši zadrugari fotografijama s letovanja pokazali kako se PROVODE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.08.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić otputovali su u Egipat na zasluženi odmor, a sada su se oglasili i zanimljivim fotografijama s putovanja pokazali kako se provode.

Dejan i Aleks uživaju u LUKSUZNOM putovanju za sve PARE: Bivši zadrugari fotografijama s letovanja pokazali kako se PROVODE! (FOTO)

Foto: instagram

Dejan i Aleks otputovali su u Hurgadu, a kako su pred put otkrili za Republiku,  za ovo putovanje izdvojili su čitavih 20 hiljada evra!

Bivši zadrugari sada su se oglasili iz poznatog letovališta i pokazali kako se provode.

Dok je Dejan pokazao kako uživa u plovidbi luksuznim brodom, Aleks nije propustila priliku da ispozira u minijaturnom bikiniju i pokaže svoje zgodno telo, a sudeći po fotografijama, par se provodi "za sve pare".

- Opušteno, novosadski, ne žurim nigde - naveo je Dragojević u opisu objave na Instagramu.

- Hurgada, raj - istakao je on.

Foto: instagram

Dejan Dragojević u Egiptu

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su romansu u rijalitiju "Zadruga", nakon što je Dejana supruga Dalila javno prevarila sa Filipom Carem.

Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni su i dalje zajedno, te planiraju zajedničku budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading