"Dejan je sam sebi CRNA MAGIJA, mene PINK PLAĆA" Dalila Dragojević ogolila dušu, priznala sve o AFERI sa Bubom Korelijem, pa pokazla poruke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević pred našim kamerama ogolila je dušu o razvodu sa Dejanom Dragojevićem!

"Dejan je sam sebi CRNA MAGIJA, mene PINK PLAĆA" Dalila Dragojević ogolila dušu, priznala sve o AFERI sa Bubom Korelijem, pa pokazla poruke! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Dalila Dragojević pred našim kamerama otvorila je dušu i otkrila sve o novostima u njenom životu. 

- Ništa nije otkriveno, sve dok ja ne budem to želela. Da li sam zaljubljena, ne bih o tome, ja sam srećna, to je najvažnije! Nisu pogodili još ništa!

 

Kad ćeš u Egipat?

- Ja ne idem na te destinacije, ne volim pesak!

Kako si se provela na koncertu Ace Lukasa?

- Ja se uvek dobro provedem na njegovom nastupu, kao i na nastupu Bube Korelija! 

Da li imaš poruke sa Bubom Korelijem?

- Hoćeš da ti pokažem? Puno košta! Bilo je poruka, Buba i ja smo u dobrim odnosima. Puno košta, mogli bih ti pokazati nešto, ali ne smem! Da li je ovo za prikazivanje? Nije ovo za prikazivanje, ali uglavnom smo u dobrim odnosima! - govori Dalila i nastavlja:

- Dok Pink finansira, mogu se razbacivati, kada prestanu, možete me videti kako radim u pekari! Pozdrav za Velikog šefa i šeficu! Trošim novac od Zadruge, zašto sam bila unutra, novac je za trošenje, malo su me sa kaznama šinuli, ali ima za trošenje!

Republika

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Dalila Dragojević o Dejanu Dragojeviću

 

Teorija o pomirenju Dejana i tebe u Zadruzi 6, tvoj komentar?

- A ko je to? Toliko sam srećna, da sam pozaboravljala sve te ljude i kojima sam ja priredila nešto u životu! Zaista nemam prilike da se bavim time!

Kada će konačno razvod?

- Ja sam razvedena od onog trenutka kada sam potpisala papire, čula sam da su od strane njih predati papire advokatu, ja ne planiram da se bavim tim stvarima. Prezime ostaje dokle god ja budem htela! Neka bude inat, ako imam kome da teram inat, neka bude!

Da li je bilo vrele akcije na moru?

- Kako vatreno pitanje! Stvarno nam je bilo lepo i top nam je bilo na moru! Ja sam iskoristila da odem do Hrvatske, videla sam da imam i tamo verne fanove, nisu fanove, nego je podrška tamo nečija, ali opet nisu uspeli, ja sam toliko pametna i inteligentna da zamenim pravog sa lažnim, on ne želi da se medijski eksponira. Nije došao ovde zbog vas! Krenula sam sa njegovim autom, dok nije pukla guma! On ima dva automobila! Ima privatan biznis, nije bitno, nećemo o tome, on ne želi da se eksponira, pokazala sam ruku, nogu, sat i glas i patike!

Bivši dečko Sadnre Afrike?

Republika

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Dalila Dragojević o Zadruzi

 

- Pomešali su njega sa Mikišom, bile smo kod njega, to je njen drug, proveli smo tu dan slikajući se! Gluposti, da povezuju, čak smo i sa Borom bili na vezi!

Silikoni, da li ćeš ih uraditi?

- Za sada ne planiram da radim ništa, jer se tako ne osećam, ali ako budem htela, ja ću vas obavestiti, vi znate da ja nemam problem sa tim!

Kako se Tedi poneo kada te je video?

- Kad me je video, obradovao se, mislila sam da će me zaboraviti, ali ništa nije zaboravio, zvala sam ih sinoć i kad me čuje, obradovao se. Te priče kao žao im je Tedija, neko ko voli psa, ne ostavlja ga, ako smatraš da mu je negde loše, nego je to sve zarad cene jutjub klipova i to je to! Dejan je sam od sebe crna magija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading