Buba Koreli zvao Dalilu na VRELU AKCIJU: Otkrivena POZADINA njihovog selfija, evo šta se desilo nakon NASTUPA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Buba Koreli pozvao Dalilu Dragojević na vrelu akciju, a njena akcija je sve iznenadila!

Buba Koreli zvao Dalilu na VRELU AKCIJU: Otkrivena POZADINA njihovog selfija, evo šta se desilo nakon NASTUPA! (FOTO)

Foto: Instagram

Dalila Dragojević i Buba Koreli

Veliku pažnju medija nedavno je izazvala zajednička fotografija Bube Korelija i Dalile Dragojević, nastala nakon pevačevog nastupa s kolegom Džalom Bratom u jednoj budvanskoj diskoteci.

Iako se o ovoj fotografiji i njihovom susretu Dalila nije javno oglašavala, na nju je tada reagovala Korelijeva bivša devojka Irma Sejranić, koja je potkačila Dalilu, objavivši njihovu fotku uz provokativan opis:

Foto: Instagram

Buba Koreli sa Dalilom Dragojević Instagram

 

- Je*aće je, ako već nije - napisala je prvenstveno Irma, da bi posle dodala: - Narode, ja sam se malo šalila.

Da Irmine reči nisu daleko od istine, svedoči i izvor, koji se našao u bekstejdžu nakon nastupa bosanskih repera. On nam je otkrio da je Buba bio oduševljen Dragojevićkom.

 

- Čim je video Dalilu u separeu, Buba je počeo da gleda u njenom pravcu i da joj namiguje. Nekoliko puta je izgledalo kao da joj posvećuje i pesme. U jednom trenutku, on je poslao nekog iz svog tima da kaže Dalili da nakon koncerta svrati u bekstejdž. Ona se oduševila i, naravno, otišla. S vrata je počeo da je muva. Njoj je to prijalo i samo se osmehivala. Rekao joj je da ju je pratio u rijalitiju i da mu je bila favorit. Smeškali su se, slikali, pili.. U jednom trenutku su se i odvojili od ostalih, a on joj je predložio da druženje nastave nasamo kod njega u apartmanu. Nije to očekivala, baš se zbunila. Ljubazno se zahvalila na ponudi, ali mu je rekla da nije u tom fazonu i da ima dečka.

- Repera je odbijanje iznenadilo, ali se nije naljutio. Kasnije je ispričao društvu da je Dalila top riba, da mu se jako sviđa i da će kad-tad biti njegova. Pozvao ju je i u goste u Sarajevo, razmenili su kontakte, a ona mu je rekla da će mu se javiti - završava izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading