Otkrivamo MISTERIJU o PROKLETSTVU Kulića: Miljani život visio o koncu zbog Siniše, a otkriven i DATUM ulaska u Zadrugu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo šta će se desiti sa Miljanom Kulić, da li će ući u rijaliti ,,Zadruga"!

Otkrivamo MISTERIJU o PROKLETSTVU Kulića: Miljani život visio o koncu zbog Siniše, a otkriven i DATUM ulaska u Zadrugu! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram/ticakulic, radojicic_aleksandar, E-Stock

Bivša zadrugarka Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja, nakon operacije želuca u Turskoj. Međutim, stručnjaci u Beogradu, uspeli su da stabilizuju Miljanino stanje, zbog čega smo odlučili da kontaktiramo numerološkinju Ivku, kako bi nam otkrila šta je ono što je Kulićevoj zapisano u zvezdama i brojevima. 

 

 

- Miljana Kulić numerološki broj 742, kada sam davala intervju za vaš portal, rekla sam da ima lošu karmu sa očeve strane i da će imati stresan period na leto. Pošto, ja sam vrlo potrešena zbog nje i kao žena, i kao numerolog, slušajući emisiju gde je gostovala njena mama, gde su se javljale persone, koje su govorile da se Miljani ovo desilo zato što je toliko puta abortirala. Da se razumemo, ja sam protiv toga, jako sam veliki vernik, čak sam se pod Ostrogom i molila za Miljanu. Numerološki sam rekla da će između 14. i 15. avgusta biti bolje, što se i dogodilo. 

- Ja sam jedini numerolog koji se nije oglašavao dok je Miljana bila loše i nije u redu da se pljuje po njoj, ma kakva god ona da je bila. Svi imamo neke bubice, ali to nikome ne daje zapravo da se priseća nekih svađa sa Miljanom. Miljana može da me kontaktira nakon ovog intervjua, ja ću joj reći kako da spreči taj karmički dug i moje srce kao jedne žene je mirno, jer sam se pomilila za nju pod Ostrogom. 

 

 

- Što se tiče Miljane i svega što se desilo, nije se desilo zbog abortusa, tu je Bog da sudi, a ne mi kao ljudi. Miljani se to desilo, jer je došla u pogrešne ruke, lekari nisu to uradili kako treba. Kada je to uradila, njoj su bile aktivne četvorke numerološke, koje nisu dobre za bilo kakve hirurške poduhvate, da je to uradila u avgustu, do toga ne bi došlo. Ovo je bilo suđeno, ona će biti u redu. Ona je kroz svoju nesreću zadesila, otplatila karmički dug, koji nosi njen otac, od čukun-dede, nije ni otac kriv, ni ona, nego pokolenja, ili neke generacije sa strane njenog oca, činile možda neka nedela, i onda se prosto negde to svalilo na ta njena leđa, taj karmički dug, porodični, nema to veze sa abortusima. Uradila je u pogrešnom momentu operaciju, znam još jednu poznatu ličnost, kojoj sam rekla da ne ide na operaciju, pa je otišla, pa je prošla delimično kao Miljana. Po mom mišljeju njeno stanje će biti kako treba.

Da li Miljana ulazi u Zadrugu 6?

 

- Da, ona će ući, po mom mišljenju, ne bi trebalo da ulazi do 24. septembra, nego tek od 8. oktobra, zbog toga što joj zvezde i planete nisu naklonjene. Moguće da će joj se pogoršati stanje, zbog planeta, jer i sami rijaliti donose stres i tako dalje, pa savetujem da uđe u rijaliti tek od oktobra. 

Bebica i Miljana će raskinuti?

- Ja njih ne vidim zajedno, to je neka farsa, on je verovatno dobar čovek, koji se našao u tom nekom momentu. Imam ovde i numerološki da će između decembra i marta Miljana obnoviti staru ljubav ili potpuno novu. To može da se desi u rijalitiju, ali i napolju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading