KRIMOS SA ULICE ULAZI U ZADRUGU: Zbog njega će svi strepeti, mnoge starlete su prošle kroz njegove ruke, a sada se oglasila i ONA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Uroša Ćertića progovorila o njegovom ulasku u Zadrugu!

KRIMOS SA ULICE ULAZI U ZADRUGU: Zbog njega će svi strepeti, mnoge starlete su prošle kroz njegove ruke, a sada se oglasila i ONA! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Čertić, našao se pre par meseci u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, a onda je potom otkrio da planira da uđe u ''Zadrugu 6''.

Uroš je svojevremeno otkrio da mu je pretila robija jer je pre dve godine mahao pištoljem u jednoj filijali, kao i da će verovatno biti jedini učesnik sa nanogicom.

Republika

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić u provodu

 

Sada se po pitanju njegovog navodno učešća u Zadruzi 6, oglasila Jovana koju mnogi povezuju sa njim već neko vreme:

- Nemam komentar na to da li smo u vezi, poznajemo se tri godina, Uroš poznaje mog brata, čak je i ušao u Parove na tri dana i to sa mojim ocem pre dve godine i od tada smo jako dobri prijatelji, a imamo i puno zajedničkih prijatelja takođe - ističe ona i dodaje:

 

- Viđamo se često, volimo motore, tetovaže, a imamo i zajedničke prijatelje u Bugarskoj, odakle smo moj pradeda i ja poreklom. Navijaću za njega svim srcem, a bude li pravio neke greske ući ću da ga izvedem na pravi put - kroz smeh je rekla Jovana za Alo.

Čertić se po pitanju ovih spekulacija nije oglašavao, a nama ostaje da vidimo da li ce ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading