Mensur i Anđela RASKRINKANI! Ubeđivali sve da su se sreli SPONTANO, pa PET SATI proveli zajedno, uhvaćeni u LAŽI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić pet sati bili zajedno, nasmejani i raspoloženi.

Mensur i Anđela RASKRINKANI! Ubeđivali sve da su se sreli SPONTANO, pa PET SATI proveli zajedno, uhvaćeni u LAŽI! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink/Zadruga Official

O odnosu Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića već neko vreme se priča, a sinoć je odjeknula vest da su ih fanovi raskrinkali. Naime, oni su na osnovu storija koje su delili na svojim društvenim mrežama zaključili da su juče bili zajedno na piću. Anđela se potom oglasila za Pink i rekla da je bila sa porodicom na ručku, a da je Ajdarpašića slučajno srela.

- Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - rekla je Anđela.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić

Potom su se pojavile njihove fotografije koje dokazuju da uživaju u društvu jedno drugog, a onda su se oglasili na Instagramu u nameri da demantuju ove navode.

- Zamislite čuda Anđela sa Mensurom pije piće u Budvi. Nema porodice, porodica šeta, sramota. Evo ga i Mensur, šta ima da kažeš? - govorila je Anđela.

- Strašno - dodao je Ajdarpašić.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Mensur Ajdarpašić

- Sreli se posle 10 meseci života zajedno u Budvi, ručali sa mojom porodicom, sad pijamo piće. Strašno - nastavila je ona.

Inače, Anđela i Mensur su rekli kako su se spontano sreli i popili piće, a zajedno su

Zanimljivo je to što je Anđela rekla da su se ona i Mensur spontano sreli i popili piće, a proveli su 5 sati zajedno.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana

17.08.2022 08:13

Glupo je ako se skrivaju. Moj savet za Mensura da skine bradu i on i Dejan i da puste kosu. Ako je brada moda i biti ćelav , nije za svakoga. Lepi ljudi to što imaju treba da istaknu a ne da ih nešto pravi ružnim.