Marija Kulić se GUŠI U SUZAMA: Progovorila o TUŽBI za doktora koji je Miljani operisao ŽELUDAC, druga ćerka joj imala PENICILINSKI ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić kroz suze otkrila je sve o mukama koje je prošla zbog Miljane Kulić!

Marija Kulić se GUŠI U SUZAMA: Progovorila o TUŽBI za doktora koji je Miljani operisao ŽELUDAC, druga ćerka joj imala PENICILINSKI ŠOK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Emisija "Narod pita" je u toku, a voditeljka Ivana Šopić je u studiju ugostila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu.

- Mnogo sam bolje nego što je bilo. Mislim da je najopasniji period prošao. Nadam se, imam veru u Boga, imam poverenje u lekare koji su uz Miljanu non stop. Imamo odlične stručnjake iz svih oblasti. Odrađeno je šta je najbolje. Ružne stvari su se dešavale. Miljanu smo bodrili da se ne plaši, da ništa nije opasno, a Boga mi mnogo je bilo opasno. non stop sam na vezi sa lekarima koji je prate, oni su mi ulili poverenje i stvarno vidim da daju sve od sebe da se ona izvuče, nadam se da će se izvući. Sledi dug period borbe i izlečenja. Svi smo uz nju kao i do sada, ima našu maksimalnu podršku. Bio je željko pa ona a sad je obrnuto. Svi mi se nađu kad mi je najpotrebnije i hvala svima na svemu. jutros sam bila u manastiru, molim Boga, palim sveće, čitali su joj posebne molitve za zdravlje i izlečenje - rekla je Marija.

- Niste prošli blagonaklon period što se tiče vašeg i Sinišinog zdravlja. Da li vam je ovo bila najgora situacija - pitala je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga narod pita

 

- Definitivno je ova najgora i kad je Tijana imala penicilinski šok. Sve su to greške lekara, a majka najbolje vidi ozbiljnost situacije. Mogu da se vratim na period kad sam Tijanu vodila kod pet, šest lekara kad je dobila osip od penicilina i oni su tvrdili da nije od leka i nastavili su sa tim. miljani lekari nisu verovalid a trbi tako jake bolove i da je pucanje slezine. Mislili su da preteruje jer joj je slab prag bola. Potcenili su. Ponovo ću otići kod Jovane da imenom i prezimenom kažem koji je doktor. On je sam za sebe to rekao. Tako je razgovarao sa roditeljem čije je dete ugroženo. Nemam više razumevanja i strpljenja, sve mi je ravno. Radim kako ja mislim, reagujem kako ja mislim da treba. Sad sam shvatila da je život i zdravlje mog deteta najbitnije. Dok sam živa boriću se za svoju decu i reagovaću kako mislim da treba u datom momentu - ispričala je Marija.

- Da li planirate da tužite kliniku? - pitala je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga narod pita

 

- Nemam ništa od toga. Nisu je oni zvali da joj ugroze u život. Doza Praksifarina je bila premala za njenu kilažu. Jedan speciolog iz Niša mi je to rekao, ona je dobila dozu za osobu sa kilažom od 60 kilograma. To je njihova katastrofalna greška. Druga greška je što su joj prilikom operacije povredili slezinu. Grumen iz slezine je sadržao 2,5 litra krvi koliko je i izgubila. Taj deo je tokom operacije povređen pa saniran laserski, a nisu nam to rekli kako bi obratili pažnju. Ona je imala sve simtome koje je mogla, tako da su mogli da kažu da su pogrešili kako bi mi imali u vidu. Oni i dalje tvrde da nije došlo do povrede tokom operacije. taj doktor lekar se kune, ali odakle onda taj ožiljak laserski koji je saniran i to nisam videla ja već stručnjaci u Nišu. Nema gde da bude povređena i sanirana osim tamo. Zbog te njihove greške mogla je da izgubi život. Sad naši lekari to krpe. Meni su oni rekli da je princip za svakog pacijenta kod kog uredno prođe intervenicija da idu kući posle četvrtog dana i lete avionom - rekla je Marija, pa nastavila:

 -Meni je sve i svašta prolazilo kroz glavu da se ona ne operiše. Da oni dignu ruke od nas. Uglavnom intervencija na želudcu je perfektno urađena to su mi rekli lekari iz Niša, sve je urađeno kako treba, ali je pristupljeno na agresivan način. Najbitnije mi je da imamo stučnjake ovde koji joj leče trombozu. nije ona valjda jedini slučaj koji će ostati neizlečen. Moramo da prođemo dug period. Ona je poslušna, zna da je bila životno ugrožena i da će to proteći kako treba - istakla je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga

 

- Ona je poznata kao hipohonder. Da li je upadala u depresivna i anksiozna stanja? - pitala je Ivana.

- Hrabro se držala i toliko je jaka da je to neverovatno. Kako se ona nosila, koliko s emučila i borila mi smo bili pored nje i gledali. Toliko sam besna i razočarana, po ceo dan pričam da nemam reči. Doktorka koja je tog jutra primila rekla mi je da je bolje da sačekamo starijeg hitutga jer su oni umorni i mlađi. Ja sam mislila da ga čekamo da dođe od kuće, ona modri usne su joj bele, hladni znojevi, mi čekamo doktora nema problema. Čovek je spavao na dežurstvu a njegova jadna koleginica nije smela da ga probudi. Ja da sam znala da je spavao znaš kako bi spavao. Život zavisi od njih. Za šta prima platu? Ma samo da mi je rekla da čekamo, od sada ne daj Bože takve situacije, da vidim ko će da spava ako s epojavim sa detetom - rekla je Marija.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading