ŽENA OZLOGLAŠENOG KRIMINALCA ULAZI U ZADRUGU: Dalila joj je večita inspiracija, a otkriva i sve o AFERI njenog muža! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Tošić ulazi u Zadrugu 6!

ŽENA OZLOGLAŠENOG KRIMINALCA ULAZI U ZADRUGU: Dalila joj je večita inspiracija, a otkriva i sve o AFERI njenog muža! (FOTO)

Foto: N. Pančić

U septembru će početi rijaliti šou program "Zadruga 6", a budući učesnici već su potpisali ugovore.

Pored nekih starih zadrugara ući će i nova lica, a jedna od mnogih devojaka koja će useliti na velelepno imanje u Šimanovcima biće Sanja Tošić.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Sanja Tošić ulazi u Zadrugu 6

 

Tošićeva tvrdi da je dugo imala želju da uđe u rijaliti, a sama za sebe priznaje da je provokator, manipulator i da je pomalo agresivna.

Ona je otkrila da obožava Dalile Dragojević koja je bila njen favorit i velika inspiracija u životu, a od muških zadrugara joj je najdraži Lepi Mića.

Ako i nema prošlost koja bi bila zanimljiva javnosti, njen bivši suprug ima. Naime, Sanja je bila sa jednim kriminalcem koji je dobro poznat medijima, s obzirom na to da su svi ispratili njegovo hapšenje. Ona je otkrila da je hapšen iz nekoliko razloga, ali za sad nije želela da kaže kojih. Samo je rekla da se njegovo ime vezuje za rušenje motela i da je nakon toga uhapšen.

Njegov odlazak u zatvor je dosta uticao na njen život s obzirom da su se tada i rastali. kako će se Sanja pokazati ostaje nam seprembar da sve vidimo, otkriva Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading