Kristijan Golubović i Kristina grade KUĆU na Vračaru! Ulažu u NEKRETNINE i čekaju prinovu, otkriveno kako će im se zvati SIN!

Autor:

Zadruga

14.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristina Spalević otkrila kako će se zvati sin kog čeka sa Kristijanom Golubovićem.

Kristijan Golubović i Kristina grade KUĆU na Vračaru! Ulažu u NEKRETNINE i čekaju prinovu, otkriveno kako će im se zvati SIN!

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević čekaju svoje prvo dete, te su sada otkrili da su počeli sa pripremama za bebu koja stiže početkom sledeće godine.

- Trudnoća za sada protiče odlično, idemo na redovne kontrole, peti sam mesec. Prošao je period kad mi se non stop spavalo, krenula sam sa zdravijom ishranom tako da sada nemam ni glavobolje, dosta se bolje osećam. Sobicu još ne spremamo, kako kaže Kristijan, jer se ja vodim malo starim verovanjima i ne bih želela da preterano ranije to završavamo, već mesec dva pred porođaj. Gradimo kuću na Vračaru u koju treba da se uselimo, nadam se da ćemo sve stići na vreme. Što se tiče imena, bilo je dosta varijanti, ali sam i ja dalje pri tome da se beba zove Konstantin, mada možda mi se nešto promeni u glavi, ali za sada je to broj jedan. Porođaj će biti naredne godine, negde oko najvećih praznika, Badnji dan, Božić, tako da se možda desi da izaberemo neko drugo, ali za sada ostajemo pri ovome - navela je Kristina za Pink.rs.

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Podsetimo, Kristijan je nedavno Kristininim roditeljima pomogao da otvore restoran domaće kuhinje. 

- Proširićemo se na još dva objekta, već sam uzeo još jedan lokal do našeg koji je spreman za renoviranje. U restoranu se priprema domaća hrana, tačnije 25 domaćih obroka koji su u prodaji od osam sati ujutru, a druga tura se pravi oko 12 sati - otkrio je nedavno Kristijan.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kosmajac

14.08.2022 16:54

Lovacke price Kikija ali za bas malu decu.