Dok je Miljana u BOLNICI, Marija i Bebica u TRŽNOM CENTRU! Kulićka i Macanović uhvaćeni, evo šta rade kad nisu u Kliničkom centru! (FOTO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

13.08.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica kupuju Miljani stvari.

Dok je Miljana u BOLNICI, Marija i Bebica u TRŽNOM CENTRU! Kulićka i Macanović uhvaćeni, evo šta rade kad nisu u Kliničkom centru! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, K. SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Marija i Bebica

Miljana Kulić se još uvek nalazi u Kliničkom centru Srbije pod danonoćnim nadzorom lekara koji čine sve kako bi se što pre oporavila.

Republika

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Miljana Kulić

Pored nje se u svakom trenutku nalaze majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica, koji su poslednjih dana u Beogradu i svaki dan u bolnici pored Miljane. Paparaco portala Republike je Mariju i Macanovića uhvatio u jednom tržnom centru kako nose pune kese stvari za Miljanu.

Po njihovom izgledu se može videti da danima ne spavaju, iscrpljeni su i umorni, kao i sa velikim brojem kilograma manje, koje su izgubili od brige i sekiracije za Miljanin život.

Podsetimo, Miljana Kulić je u Turskoj operisala želudac, ali je po povratku u Srbiju sve krenulo po zlu kada joj se naglo slošilo i hitno je hospitalozivana. Utvrđeno je unutrašnje krvarenje i oštećenje slezine koja je izvađena, a lekari su se danima borili za njen život. Ona se sada nalazi u Kliničkom centru Srbije i zdravstveno stanje joj je stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Đoka

13.08.2022 13:59

Kakve stvari? Šta će joj neke stvari? Trebaju joj lekovi i nega.

Olja

18.08.2022 20:31

Koji bolesnici...svi Kulici i Nenad...