MILJANA KULIĆ TRAŽI DA IZAĐE IZ BOLNICE?! Rijaliti zvezda hoće da ide u Niš, povukla i NEOČEKIVANI POTEZ!

Autor:

Zadruga

12.08.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić se danima nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a njeno zdravstveno stanje posle komplikacija od operacije smanjenja želuca se popravlja.

MILJANA KULIĆ TRAŽI DA IZAĐE IZ BOLNICE?! Rijaliti zvezda hoće da ide u Niš, povukla i NEOČEKIVANI POTEZ!

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana, kako već nekoliko dana prenose domaći medeiji, svakodnevno pravi haos u bolnici, čime otežava rad osoblju, ali i boravak drugim pacijentima.

Prema novim informacijama, Miljana je često pod sedativima, a sada je tražila da napusti bolnicu.


- I dalje pravi probleme, na svako malo viče, zahteva da joj se donese sve što poželi, a lekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda i daju joj sedative. Juče je, za vreme poseta kad nema prismotru lekara, iskoristila vreme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car, što joj je na kratko popravilo raspoloženje, međutim brzo se vratila na staro - započinje izvor za Blic i nastavlja:

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Miljana je rešila da otpočne sve ispočetka, pa je odlučna da mnogo toga promeni po napuštanju bolnice. Već danas je povukla potez koji će iznenaditi one sa kojima je u kontaktu, promenila je broj telefona. Želi da se okruži novim ljudima, a vreme u bolnici joj jako teško pada. Nada se da će u narednim danima dobiti dozvolu da ode u Niš, mada je dosad više puta lekarima tražila da ode na svoju odgovornost, ali nisu hteli ni da čuju za to - dodaje isti izvor.

Miljana je, inače, uspela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

- Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primetili promenu u njenom ponašanju - rekao je izvor za "Blic".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading