Ko je Peca Raspopović? Bivšoj zadrugarki davao BAKŠIŠ za usluge, a onda ga je srela sa Subotićkom: Bila je NEPRIJATNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović Blondi otkriva pravo lice Pece Raspopovića!

Ko je Peca Raspopović? Bivšoj zadrugarki davao BAKŠIŠ za usluge, a onda ga je srela sa Subotićkom: Bila je NEPRIJATNA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Peca Raspopović

Starleta Maja Marinković osuim što se bori protiv suparnice Aleksandra Subotić, sada ima još jednu u nizu estradnih neprijateljica. Naime, u pitanju je majka bivšeg zadrugara Sava Perovića, Suzana Perović Blondi, koja otkriva kakav je Peca Raspopović zaista. 

Republika

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi Pitam za druga

 

Naime, kada je Maja saznala da je Suzana bliska sa Pecom, napisala joj je nekoliko poruka, koje je, kako navodi Svet obrisala. No, Blondi je sve to sačuvala i sada javno iznela detalje. 

- Ja se nadam da će njih dvoje da opstanu, ali nema šanse. Sve te starlete se nadaju da će Peca da im kupi avione i kamione, ali on uopšte nije galantan. Džaba se one operišu, Peca voli prirodnu lepotu, zato sam mu ja godinama tiha patnja - govori Blondi. 

 

Blondi za sebe kaže da je jedna od prvih starleta na ovim prostorima i da Pecu poznate 12 godina.

- On je tada moj broj uzeo od jedne drugarice i došao da me upozna u nekom besnom džipu. Bio je debeo, crven u licu nisam htela sa njim na večeru. Posle me je često zvao, muvali smo se, ali osim dodira i poljuubaca nije bilo ništa više. mislim da mu zato tak tana, nije mogao da me ima. Često je dolaio u moj salon na masažu, uvek je davao dobar bakšiš, govorio mi da kupim sebi nešto lepo, znao je da usred zime sedne u kola i dođe u Crnu Goru samo da me vidi. Prestao je da se javlja kada je počeo da živi sa Aleksnadrom. Jednom smo se sreli svo troje u Crnoj Gori.

Republika

Foto: instagram.com/blondi_zvezda_rijalitija

Suzana Perović Blondi Instagram story

 

- On se baš zbunio, pocrveneo, nije znao šta ću ja da kažem, a Aleksandra iako se dobro znamo iz rijalitija Snajke, bila je vrlo rezervisana i neprijatna. Kada je Aleks otišla na operaciju grudi, pitala sam ga šta će njemu ta veza, pošto je stalno govorio da njena ne zanima da bude javna ličnost, on se pravdao da se zaljubio, da će videti šta će tu i kako će biti. Rekla sam mu: ,,Evo, počeo si da ulažeš u nju, radi grudi", a on je odogovorio da Aleksandra sama finansira svoje estetske zahvate - tvrdi Blondi za Star.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

12.08.2022 11:17

Napraviše od debelog Pece Vijagre najvećeg zavodnika i ljubavnika. Montaža.