Miljana Kulić URLA I ZAPOMAŽE: Lekari joj dali MOBILNI, ona napravila OPŠTU HISTERIJU Mariji i Bebici! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić zbog problema koje je napravila osobljo, dobila je da koristi mobilni telefon.

Miljana Kulić URLA I ZAPOMAŽE: Lekari joj dali MOBILNI, ona napravila OPŠTU HISTERIJU Mariji i Bebici! (FOTO)

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com/Blic TV printscreen

Rijaliti megaloman i bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Nenada Macanovića Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

Foto: Srpski telegraf

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić ispred bolnice

 

- Otkako ima mobilni, Miljana neprestano zove Mariju i Bebicu i traži im da je odvedu kući. Prvo okrene Mariju i urla joj u slušalicu: "Ne mogu više da budem ni sekund u bolnici. Vodite me odavde kako znate i umete! Ako to ne budete uradili, pobeći ću usred noći." Kada joj Marija objasni da je to nemoguće i da mora da sluša lekare, onda zove Bebicu: "Ako me voliš, izvuci me odavde! Dobro sam" - priča izvor za Informer. Pošto joj ucenjivanje i vika ne pomažu, Miljana se vadi i na sina Željka:

 

- Ujutru je besna, a posle podne se smiri i hvata na patetiku. Pozove Mariju i počne sa pitanjima: "Kako je moj sin? Je l' Željko pita za mene? Pošaljite mi njegovu sliku..." Onda se obavezno rasplače: "Nedostaje mi! Ako nećete zbog mene da me izbavite odavde, onda to učinite zbog njega. Nije normalno da dete bude toliko odvojeno od majke. Zbog vas će me zaboraviti, neće me se sećati." Marija pokušava da je smiri, ali je Miljana ne sluša, već vrti svoju priču u krug po ceo dan - završava sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading