POTVRĐENO! Dalila Dragojević ulazi DIREKTNO u Zadrugu 6: Otkriveni svi detalji ugovora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ulazi u Zadrugu 6, honorar će joj biti vrtoglav!

POTVRĐENO! Dalila Dragojević ulazi DIREKTNO u Zadrugu 6: Otkriveni svi detalji ugovora! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Drugplasirana zadrugarka Dalila Dragojević je svojevremeno pobedila u "Parovima", a u završenoj "Zadruzi 5" dogurala je tik do svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića, koji je odneo prvo mesto. 

No, izgleda da Dalili nije dovoljno novca, pa je odlučila da se ponovo oproba u rijalitiju. Dragojevićka će se naći među učesnicima i sledeće, šeste sezone "Zadruge", koja startuje idućeg meseca.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević na bazenu

 

- Dalila ovog puta ide na pobedu u "Zadruzi". Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi - navodi izvor za Blic.

- Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija - dodaje izvor.

 

Podesetimo, u jednoj svađi sa Filipom Carem u prošloj sezoni, dotakli su se teme honorara, što je inače strogo zabranjeno i smatra se kršenjem pravila.

- Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra sedmično - rekao je Filip Dalili.

- Više od 100.000, evo, kad moram da ti kažem - odgovorila mu je Dragojevićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vlada

11.08.2022 18:33

Pristala bi ona i za 100 evra. Samo da joj udje.

JA

12.08.2022 05:36

Uzas, samo se recikliraju vec otrcani ucesnici koji ne znam sta bi mogli jos da ponude ! Ko ga ce sada ova da prevari i sta moze novo da ponudi ???