Miljanu posetio tim PSIHIJATARA, ustanovljena joj još jedna DIJAGNOZA! Marija HITNO mora da učini jedno!

Autor:

Zadruga

10.08.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani Kulić potrebna pomoć.

Miljanu posetio tim PSIHIJATARA, ustanovljena joj još jedna DIJAGNOZA! Marija HITNO mora da učini jedno!

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com/Blic TV printscreen

Miljana Kulić se i dalje nalazi u Kliničkom centru Srbije, gde doktori danonoćno vode računa o njoj i njenom zdravstvenom stanju. Međutim, pored toga što je njeno stanje loše, dodatne muke im zadaje Miljana koja uporno preti, viče i zahteva cigarete.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

Zbog svega ovoga je kod Miljane danas u posetio bio konzilijum psihijatara, koji su razgovarali sa njom i procenjivali kakav će tok lečenja dalje biti, prenosi Kurir.

- Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Preti da će da skoči s prozora, da će pobeći kući... Zbog svega toga, lekarski tim sa poluintenzivne nege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana - ispričao je naš izvor, te dodao da su lekari od Marije zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom lečenju.

Republika

Foto: RTV Pink, Ivan R.

Miljana Kulić preti lekarima

Podsetimo, Miljana pre dva dana pretila da će da se baci s prozora klinike ako joj lekari ne daju  cigaretu.

- Vikala je na sestre i plakala. Preklinjala ih je da joj daju duvan, ali one za to nisu htele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali - ispričao je izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading