Zoli fanovi zameraju na ljudskosti: Pljuju me što se molim za Miljanu!

Autor:

Zadruga

10.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega što je pretrpio u vezi i van veze sa Miljanom Kulić fanovi Zoli zameraju što je pokazao ljudskost i dao joj podršku dok ona leži u bolnici

Zoli fanovi zameraju na ljudskosti: Pljuju me što se molim za Miljanu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najveća i najduža ljubav Miljane Kulić bila je ona s rijaliti-cimerom Lazarom Čolićem Zolom, koji joj i nakon krvavih obračuna ne zamera ništa, već, naprotiv, daje joj bezrezervnu podršku u trenutnom stanju, zbog čega trpi kritike mnogih.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

Naime, fanovi mu zameraju što je pokazao da je prešao preko svega ružnog što je doživeo od Kulićke.

- Pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku jer me je ona "sahranjivala". U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovek - rekao je Zola u ''Narod pita'', pa otkrio da li je pokušao da stupi u kontakt s Miljanom otkad prolazi kroz agoniju zbog zdravlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

- Znate moj odnos s njenima, smatram da bi iniciranje kontakta s njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro donelo to. Ja bih sad otišao u posetu kod nje kad bih znao da bi ona normalno odreagovala. Ja sam i javno pružio podršku, želim joj brz oporavak. Čitao sam da pravi haos u bolnici. Ako gleda sad, poručujem joj da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći s vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi. Nek sluša doktore, veruje u sebe i moli se bogu. I ja sam se pomolio za nju. Smatram da će joj bog dati ponovo šansu za život jer ipak je ona to zaslužila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading