Ana Korać saopštila da je TRUDNA, pa donela VAŽNU ODLUKU: Molim vas da me RAZUMETE!

Autor:

Zadruga

09.08.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać pre nekoliko dana saopštila je javnosti najlepše vesti, kada je otkrila da je u drugom stanju.

Ana Korać saopštila da je TRUDNA, pa donela VAŽNU ODLUKU: Molim vas da me RAZUMETE!

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana ne krije sreću zbog prinove, a nakon što je podelila fotografiju trudničkog stomaka, donela je važnu odluku.

Naime, Ana je odlučila da se tokom trudnoće potpuno povuče iz javnog života i da u miru uživa u blagoslovenom stanju, a fanove je zamolila da imaju razumevanja za njenu odluku.

Foto: Instagram.com

Ana Korać

 

- Drugari, ovom prilikom želim da vas obavestim da ću se do daljeg povući sa Instagrama i iz medija, jer želim da trudnoću provedem u miru i privatnosti, van očiju javnosti. Želim da se maksimalno posvetim svojoj bebici. Molim vas da me razumete i da ovo shvatite kao molbu koju ujedno upućujem i medijima, da ispoštuju moju želju da ostatak trudnoće provedem u potpunoj privatnosti. Hvala vam što ste bili od početka uz mene, ljubim vas i volim puno! - napisala je Ana na Instagramu.

Foto: Instagram

 

 

Podsećamo, nakon što su nekoliko dana kružile spekulacije o njenoj trudnoći, Ana je konačno rešila da otkrije istinu, pa je javnosti saopštila najlepše vesti.


Ana je tada fotografijom na kojoj pokazuje stomak na kom je nacrtana beba otkrila da će kroz nekoliko meseci poželeti dobrodošlicu prinovi, a tom prilikom otkrila je da s nestrpljenjem iščekuje dan kada će se poroditi.

- Kao prvo zelim da se izvinim sto me dugo nije bilo na instagramu, ali imala sam najlepsi razlog za to! Morali smo malo da odmaramo vise i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si doboljno porasla mislim da je doslo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti - počela je Ana i nastavila:

-  Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konacno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi! Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojcica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćes biti najvoljenija beba na svetu. I nesto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Ana tom prilikom, ne skrivajući uzbuđenje zbog prinove.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

10.08.2022 10:03

A ko je otac deteta ne zna ni ona. Biće "Eci, peci, pec.. . .".