BIVŠA SNAJKA PONOVO ODLAZI U VETERNIK? Dalila sletela u Beograd, pa otkrila šta joj je plan sa Dragojevićima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.08.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević sletela u Beograd, nakon odmora u Crnoj Gori, pa otkrila da li odlazi u Veternik!

BIVŠA SNAJKA PONOVO ODLAZI U VETERNIK? Dalila sletela u Beograd, pa otkrila šta joj je plan sa Dragojevićima! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Dalila Dragojević se vratila u Srbiju iz Crne Gore, u kojoj je bila na letovanju, pa se na aerodromu odmah dotakla priča o novom izabraniku, ali i bivšeg muža Dejana Dragojevića i njegovog odlaska u Šepak.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević Instagram

 

- Ljudi su mi baš prilazili, da. Komentari su bili pozitivni, sve najbolje su mi govorili ljudi. Stvarno... Nijedan loš komentar, ništa negativno! Sve onako kako i treba da bude - rekla je Dalila Dragojević za Blic. 

- Nisam otišla na more sa dečkom, nije tačno. To je pogrešna informacija. Marijana Zonjić mi je novi dečko... (smeh) Pisalo se svašta na osnovu klipova, to mislite... Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju. U jednom trenutku mi je bio drug, onda u drugom momentu nešto drugo... Neka ostane misterija - dodala je ona.

 

- Nije u pitanju nova ljubav, možda je stara. Videćemo da li će ta ljubav da se povrati u budućnosti, videćemo sve. Bitno je da mi je lepo. Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak, on koristi sve u životu. Neka mu je sa srećom! Tedi, ljubimac, ostaje kod mene. Njemu je najbolje kod mene, neću ga vraćati u Veternik - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Iva

09.08.2022 12:47

” Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida” !!