NOVE INFORMACIJE o Miljaninom stanju: Marija Kulić se oglasila iz bolnice, evo šta su joj rekli LEKARI!

Autor:

Zadruga

08.08.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Majka Miljane Kulić, koja se bori za život posle operacije želuca u Turskoj, stigla je u Klinički centar Srbije, kako bi od lekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

NOVE INFORMACIJE o Miljaninom stanju: Marija Kulić se oglasila iz bolnice, evo šta su joj rekli LEKARI!

Foto: Republika

Marija Kulić oglasila se iz bolnice u kojoj je smeštena njena ćerka, i nakon razgovora sa lekarima javnosti otkrila nove detalje ćerkinog stanja.

Kako je istakla, stanje je nepromenjeno.

- Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je isto - kratko je prokomentarisala za Pink.rs Marija nakon što su stigli rezuiltati poslednjih analiza.

Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je i dalje u šok sobi.

Foto: Srpski telegraf

Marija Kulić i Bebica ispred Kliničkog centra

 

Marija je jutros objasnila šta su joj rekli doktori.

- Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti - rekla je Marija jutros.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Misha

08.08.2022 14:45

Objasniće nam Mixi u 6-ici na tenane u narednih 10 meseci šta se tačno dešavalo.