Bosanska Paris Hilton ponovo VARA NACIJU: Dalila progovorila o NOVOM DEČKU, pa priznala ISTINU: "Nismo u vezi, ali želi da me ženi"

Autor:

Zadruga

07.08.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević progovorila o novom dečku!

Bosanska Paris Hilton ponovo VARA NACIJU: Dalila progovorila o NOVOM DEČKU, pa priznala ISTINU: "Nismo u vezi, ali želi da me ženi"

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i bosanska Paris Hilton, Dalila Dragojević otkrila je sve o novom dečku. Prvi put progovorila je o navodima njenim pratilaca na Instagramu da je u vezi sa misterioznim momkom.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

 

Međutim, izgleda da je Dalila ponovo odlučila da slaže naciju, pa je tek sada priznala da joj on zapravo nije dečko. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

Ne, dečka nemam. Tu je on negde, ali mi nije dečko. Nisam se još uvek zaljubila, počeli su da se stvaraju leptirići, ali nije mi još dečko. Zovem ga Gringo. Upoznali smo se na čudan način, jako je lepo, ne bih volela da se to pokvari. Srce čuvam za jednu drugu državu. Nije Makedonac, ima veze sa Bosnom. Važno je kakav je on prema meni. Još uvek ne želim da ga otkrivam, odlazimo uskoro na zajedničko putovanje, na egzotičnu destinaciju. Trenutno mi je lepo. On želi sve, a ja sam mu rekla da nisam spremna za vezu još uvek. Želi da me ženi. Rekla sam mu: "Da li si svestan da sam tek izašla iz braka?". Zaljubio se - rekla je Dragojevićka za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading