PLAŠIM SE, nešto će poći po ZLU! Miljana imala LOŠ PREDOSEĆAJ, evo šta je rekla tri dana pred OPERACIJU!

Autor:

Zadruga

06.08.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić hitno je prebačena iz Niša u KC Beograd gde se nalazi na odeljenju za reanimaciju i priključena je na kiseonik.

PLAŠIM SE, nešto će poći po ZLU! Miljana imala LOŠ PREDOSEĆAJ, evo šta je rekla tri dana pred OPERACIJU!

Foto: Youtube Zadruga Official

Kako su preneli dmoćai mediji, Miljana je izgubila dosta krvi i navodno joj je potrebna transfuzija, a njena majka Marija ispričala je da bi trebalo da sutra budu poznati rezultati današnjih ispitivanja.

Voditelj televizije Pink progovorio je o ovoj temi i izneo detalje razgovora koji je obavio sa Miljanom samo nekoliko dana pred njen put u Tursku.

- Miljana me je pozvala tri, četiri dana pre nego što će otići u Tursku, i to u 2 posle ponoći, što mi je bilo čudno, jer mesecima nismo imali kontakt, od njene diskvalifikacije. Bila je vidno uznemirena. Zvala je da mi kaže da se definitivno odlučila za operaciju smanjenja želuca, da za dva, tri dana ide u Tursku, ali da ima jako loš predosećaj - priča Darko za Pink.rs i dodaje:

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Tačno se sećam da mi je rekla, citiram: "Darkić, odlučila sam, ja moram da idem da uradim to. Ne mogu da imam više ovoliko kilograma, ali jako se plašim i imam jako loš predosećaj. Veruj mi, znam da će nešto da pođe po zlu, jako loš osećaj imam. A kad ja nešto tako pomislim, uvek se desi, ali ipak idem, ja moram to da uradim". Pokušao sam da je utešm i ohrabrim, da kažem da će sve biti okej, ali Miljana svakako uradi ono što ona zamisli -

Foto: Youtube Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević

 

- Informacija da joj se stanje pogoršalo me je zatekla na odmoru, a danas sam se ponovo šokirao kad sam video šta se dešava. Odmah sam se setio našeg razgovora i njenih reči. Ipak, optimističan sam, siguran da će ona to izgurati i jedva čekam da je vidim ponovo - završava Tanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Iva

06.08.2022 17:00

Ljudi, pomolimo se za Miljanu da ozdravi…

Mixino r

06.08.2022 19:01

e jadnog li njenog života...