Dalila Dragojević objavila PRIVATNI SNIMAK, GOLIM nogama zaludela muškarce: Dejanova supruga priznala da VOLI drugog dečka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević napravila haos na društvenim mrežama snimkom iz kreveta!

Dalila Dragojević objavila PRIVATNI SNIMAK, GOLIM nogama zaludela muškarce: Dejanova supruga priznala da VOLI drugog dečka! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram.com

Drugoplasirana zadrugarka i zakonita supruga Dejana Dragojevića, Dalila Dragojević napravila je pometnju kada je posle Zadruge i raskida sa Filipom Carem objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima.

Od tog dana neprestano se spekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.

 

 

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim fotografijama i snimcima sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je sad objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene nuge, uz koju je stavila pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila".

 

 

Već je poznato da Dalila jako voli ovu pesmu i da ju je rado pevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su spekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihovog muvanja. Očigledno je Dalila ponovo srećna i zaljubljena, pa te informacije rado deli na svom Instagramu.

- Čini mi se - napisala je Dalila na storiju uz dva emotikona.

 

Dalila već na sledećem storiju objavila sliku muškarca koji je poslednjih dana čini srećnom, ali njegov identitet i dalje nije želela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon, koji umesto očiju ima srca.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading