Miljana Kulić u ŠOK SOBI! Otkriveni novi detalji: Marija VAN SEBE!

Autor:

Zadruga

06.08.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić prebačena je u Beograd.

Miljana Kulić u ŠOK SOBI! Otkriveni novi detalji: Marija VAN SEBE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Jeremić se u svojoj emisiji ''Novo jutro'' bavila temom operacije želuca i trenutnim stanjem Miljane Kulić, a gosti su joj bili Marko Đedović i Dejan Nestorović.

- Miljana je pre 15 min stigla u Klinički, smeštena je u šok sobu, sve analize ponovo joj rade, ali Marija nije dobro uopšte, plače jako joj je loše - ispričao je Marko Đedović i dodao:

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Đedović

- Marija mi je rekla da su joj u bolnici u Turskoj rekli da može da ide kući avionom, posle 4 dana može da se kreće i da ide u svoju državu. Kada su se dešavale prve komplikacije, informacija koju ja imam, je da je intervencija urađena agresivno. Tu se izdešavalo sve i svašta. To je sve meni Marija rekla. Posle svega toga sve komplikacije su normalna stvar tako urađenih operacija - rekao je Đedović.

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Novo Jutro kod Jovane Jeremić

- Svaku majku boli kada se nešto ovako desi. Najvažniji je pacijent, kako je do toga došlo nije važno. Gde su greške napravljene, to će tek da se dokaže. Postoje mnogo bolje metode od operacije želuca - rekao je Dejan koji je istakao i da je najvažniji postoperativni period.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading