MOKRE I NAULJENE! Anja Todorović i Deniz Dejm u AKCIJI na bazenu: Muškarcima ispale oči zbog njihovih VRELIH TELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs proveo je vreli letnji dan sa dve atraktivne zadrugarke, zbog njihovih poza muškarcima nije bilo dobro!

MOKRE I NAULJENE! Anja Todorović i Deniz Dejm u AKCIJI na bazenu: Muškarcima ispale oči zbog njihovih VRELIH TELA! (VIDEO)

Foto: ST/V. Lukić

Anja Todorović i Deniz Dejm na bazenu

Bivše zadrugarke Anja Todorović i Deniz Dejm pred našim kamerama napravile su pravo letnje osveženje za sve čitaoce i gledaoce portala Republika.rs. Vrele letnje dane proveli smo sa Anjom i Deniz, kako bi proverili kako uživaju, a one su nam to i pokazale. 

Njih dve su otišla u poznati akva park u Beogradu, a prisutnim muškarcima nije bilo dobro zbog onoga što su imali priliku da vide. U izazovnim kupaćim kostimima, Deniz i Anja podigle su atmosferu do usijanja. 

 

Vatrena crnka i izazovna plavuša izazivale su srčane smetnje. Muškarci su im prilazili da se uvere da su zaista prave, budući da su izgledale kao lutke iz izloga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading