Dalila u zagrljaju popularnog REPERA! Bivša zadrugarka nakon Lukasa završila SA NJIM?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević ne prestaje da intrigira javnost, iako je van rijalitija već neko vreme, a poslednjom objavom je dodatno zapalila društvene mreže.

Dalila u zagrljaju popularnog REPERA! Bivša zadrugarka nakon Lukasa završila SA NJIM?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević pre nekoliko dana provodila se na nastupu Ace Lukasa u Budvi sa drugaricom Marijanom Zonjić i još nekoliko prijatelja, a kako je sedela za stolom tik do bine, koji je obično rezervisan za muzičare, celo veče je obletala oko folkera koji nije pokazao ni trunku interesovanja za nju.

Foto: Instagram printscreen

Dalila Dragojević na nastupu Ace Lukasa u Budvi

 

Međutim, čini se da zadrugarka nije gubila vreme, pa se ubrzo zainteresovala za Acinog kolegu, a onda i završila u njegovom zagrljaju!

Naime, na društvenim mrežama osvanula je zajednička fotografija Dalile Dragojević i repera Bube Korelija, a već se uveiko spekuliše da su već postali više od prijatelja.

Foto: Instagram

Dalila Dragojević i Buba Koreli

 

Na profiliu bivše zadrugarke Irme Sejranić osvanula je pomenuta fotografija, a komentar koji je stajao uz nju posebno je zaintrigirao javnost.

- Irmić, ti si legenda za ovu, nju samo nije ko nije pitao! Ovaj je nju overio jutros posle nastupa, a ako nije overiće je - stoji u objavi koju je Irmi uputio neko od njenih pratilaca, a bivša zadrugarka objavu je "repostovala" na svoj stori.

 

Foto: Instagram

Dalila Dragojević i Buba Koreli

 

Ipak, da li je između Dalile i Bube Korelija po sredi samo prijateljstvo, ili pak nešto više vreme će pokazati.


Podsetimo, Dalila je započela ljubavnu vezu sa filipom Carom, prevarivši supruga pred milionskim auditorijumom, ali odmah po izlasku sa velepnog imanja njihova veza doživela je krah.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Irma

05.08.2022 23:10

Elita ali ona što se prodaje obadvoje.