ANA KORAĆ TRUDNA! Starleta potvrdila srećne vesti, svi se pitaju KO JE OTAC DETETA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se konačno oglasila povodom spekulacija da je u drugom stanju i potvrdila srećne vesti!

ANA KORAĆ TRUDNA! Starleta potvrdila srećne vesti, svi se pitaju KO JE OTAC DETETA! (FOTO)

Foto: instagram.com/ana_korac

Nakon što se nekoliko dana spekulisalo da će se Ana Korać uskoro ostvariti u ulozi mame, bivša zadrugarka konačno je rešila da progovori o svemu.

Ana je fotografijom na kojoj pokazuje stomak na kom je nacrtana beba potvrdila najlepše vesti, a uz to je objasnila zašto nije želela da se ranije oglašava ovim povodom:


- Kao prvo zelim da se izvinim sto me dugo nije bilo na instagramu, ali imala sam najlepsi razlog za to! Morali smo malo da odmaramo vise i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si doboljno porasla mislim da je doslo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti - počela je Ana i nastavila:

 

 

-  Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konacno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi! Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojcica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćes biti najvoljenija beba na svetu. I nesto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Ana, ne skrivajući uzbuđenje zbog prinove.

Iako je, kako je navela, presrećna zbog prinove koja je nastala iz "velike ljubavi", Ana još uvek nije otkrila identitet oca njenog deteta, a mnogi za sada samo nagađaju ko bi mogao da bude njen izabranik.

Kako je njena drugarica nedavno ispričala, par uživa u ljubavi.


- Ana nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba bude živa i zdrava - rekla je nedavno za Informer drugarica Ane Korać.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
U čudu

05.08.2022 14:31

Mislim da se i ona pita

Vesna

05.08.2022 17:14

Na sta li ce to dete da lici da mi je da znam

Dule

05.08.2022 17:35

Možda ni DNK ne može da utvrdi ko je otac.