"Bilo bi me BLAM da ponovo uđem u rijaliti!" Reper odbio ŠOK PONUDU, tvrdi da se KAJE zbog učešća u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

05.08.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ga je upoznala u rijalitiju "Zadruga", međutim, on tvrdi da ga u ovakvim formatima više nećemo gledati.

"Bilo bi me BLAM da ponovo uđem u rijaliti!" Reper odbio ŠOK PONUDU, tvrdi da se KAJE zbog učešća u Zadruzi!

Foto: Instagram/printscreen

Đekson

Repera Nemanju Đerića Đeksona javnost je upoznala tokom učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", međutim, on sada kaže da više nikada ne bi prisao da bude deo takvog programa.


Kako je istako, kaje se zbog učešća, a sa bivšim devojkama, koje je upoznao upravo u ovom rijalitiju, više nije u kontaktu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Đerić Đekson

 

- Kada sam bio u rijalitiju to je bilo novo i nismo znali gde idemo. Nije bilo toliko krindž kao sada. Sada bi me bio blam da uđem u rijaliti, ne bih u životu tamo otišao da se patim. Mislim da to nije dobro mesto i da su tamo loši ljudi - rekao je za Informer Đekson, koji priznaje da se kaje zbog svog učešća u rijalitiju.

- Kajem se zbog svog učešća u "Zadruzi". Ne čujem se sa bivšim devojkama iz rijalitija. Čujem se sa Matejom Matijevićem zbog muzike - otkrio je Đekson.

Foto: Instagram/printscreen

Nemanja Đerić Đekson

 

Bivši zadugar rekao je da je ranije dobijao ponude da ponovo uđe u "Zadrugu", kao i da mu je ponuđen ogroman novac za to:

- Dobio sam ponudu da uđem i nudili su mi nenormalne pare koje sam mislio da nikad neću videti. Sada je drugačije, jer super zarađujem - rekao je reper.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

05.08.2022 08:43

A nije ga bilo blam da bude u žiriju Zadruge?