"Da si me slušala, danas ne bi bila na APARATIMA!" Vesna Rivas PREDVIDELA šta čeka Miljanu Kulić?!

Autor:

Zadruga

03.08.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas oglasila se povodom slučaja Miljane Kulić, a njene reči iznenadile su mnoge.

"Da si me slušala, danas ne bi bila na APARATIMA!" Vesna Rivas PREDVIDELA šta čeka Miljanu Kulić?!

Foto: youtube.com/Grand Magazin, Zadruga Official

O drami Miljane Kulić, kroz koju prolazi nakon operacije želuca, javnost ne prestaje da bruji, a mnoge javne ličnosti putem društvenih mreža pružile su joj podršku i poželele brz oporavak.


Sada se oglasila i Vesna Rivas, koja tvrdi da bi sve bilo drugačije, samo da ju je Miljana slušala.

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas

 

Naime, Vesna je putem Instagrama objavila video na kom Miljana tokom boravka u Zadruzi objašnjava Zoli da joj je Vesna Rivas predvidela diskvalifikaciju, nervni slom, ali i novu vezu.

"Mene tek čeka neko za dve godine, tako kaže Vesna Rivas. I rekla mi je da ću biti diskvalifikovana u februaru, da ću doživeti nervni slom, da niko ne može da me izvede iz takta, ali da će me neka situacija izvesti" - čuje se u video zapisu nastalom u Zadruzi pre nekoliko godina, na šta njen tadašnji partner Lazar Čolić Zola samo kratko ispusti uzdah "Ih".

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Vesna je potom ovaj snimak prokomentarisala rečima:

- Ih, ne "ih", došao Bebica, bilo i diskvalifikacije... Da si me slušala duže od deset dana, danas bi sve bilo drugačije i ne bi bila na aparatima... No, šta je tu je, Miksi. Drži se, bori se, ti to možeš, Miksi - napisala je Vesna na pomenutoj društvenoj mreži, ali se tu nije zaustavila.

Vesna je potom podelila još jedan snimak, iz rijalitija "Parovi", snmimljen 2016. godine na kom govori: "Mene je 'tovarila': 'Krmačo!', a gledaj na šta ona sad liči. Krmača puta nilski konj. Znači, Miljana, sve se vraća, sve se plaća, tako da pazite, ljudi, šta izgovarate, sve ostaje zapisano".

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić

 

Pevačica je uz ovaj snimak ostavila poruku "Nikada se ne sprdajte sa karomom", pa dodala:

- Vreme je da u ovoj godini šestice ode sve crno od nas. Karma čisti sve dugove i Bože daj nam samo zdravlja dobrog, pa ćemo se lepše šaliti i narod zabavljati! - poručila je Vesna, a mnogi su šokirani njenom surovošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading