Nakon TRI SATA završeno SASLUŠANJE Maje Marinković! Otkrila DETALJE razgovora u policiji, pa spomenula Belivuka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.08.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković završila je u policiji nakon tri sata saslušanja.

Nakon TRI SATA završeno SASLUŠANJE Maje Marinković! Otkrila DETALJE razgovora u policiji, pa spomenula Belivuka! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković

Maja Marinković napustila je Policijsku stanicu 29. Novembar gde je davala izjavu povodom pretnji koje je voditeljka Jovana Jeremić dobila, a u kojima se pominje ona, kao i njena povezanost sa klanom Veljka Belivuka. Ona je sada otkrila šta se dogodilo u stanici, kao i da li ima ikakve veze sa ljudima i stvarima za koje je optužuju.

- Došla sam da dam izjavu povodom pretećih poruka koje su upućene Jovani Jeremić sa kojima ja nemam nikakve veze, tako da sam bila na informativnom razgovoru, ljudi su stvarno korektni i nadam se da će pronaći tog ko je slao te poruke i da će se dokazati da ja nemam veze sa tim - počinje Maja i otkriva koliko joj je sve ovo bilo stresno:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković izašla iz policijske stanice

- Poprilično, ali iz razloga što sam ja neko ko nema nikakve veze sa ovim, isto tako sam upetljana u celu priču njenom manipulacijom i krivljenjem mene iz njenih ličnih razloga, medijske pompe, da dobije malo slave preko mog imena, tako da ću ja nju tužiti. Biće tužena za reči ''ku*va je ku*va'', pominjala je neke moje izmišljene makroe, verovatno iz svoje glave, tako da, što se mene tiče mi ćemo se videti na sudu.

Maja je tri sata bila na saslušanju, o kom kako kaže ne sme da priča.

- O tim stvarima mi nije dozvoljeno da pričam, vreme će pokazati svoje. Ja sa tim nemam nikakve veze, verujem koliko je žena neurotična, imamo priliku da svi vidimo njen cirkus u jutarnjen programu, kada je vidite obučenu kao klovna. To mala deca gledaju, vidite Jovanu Jeremić vidite obučenu kao prostitutku iz picinog parka, kako se valja po zemlji i čita vesti, tako da u startu sve bude jasno - priča Marinkovićeva i otkriva da li poznaje Veljka Belivuka i njegovu ekipu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković o saslušanju

- Ja te ljude ne poznajem, ne bih upirala prstom ni u koga. Verujem da je cela ta priča povezana sa njom, ne mogu da tvrdim, ali me ne bi čudilo da je žena sama kupila karticu i sama sebi slala poruke. Ja tog dečka zaista ne poznajem, niti sam upućena u sve te priče. MIslim da je to neki dogovor ili interes da bi dobila na medijskoj pažnji, jer nikad više nije bila čitana nego kada se zakačila za moje ime.

Kako je i Tamara Đurić upletena u celu priču, Maja otkriva da li se čula sa njom.

- Tamara i ja smo u odličnim odnosima, Tamara isto nema nikakve veze sa ovim. Devojku su upleli u ovu priču bespotrebno, mi smo u najboljim odnosima, ustanovile smo da je žena za hospitalizaciju - kaže besno Maja, koja je ubeđena da Jovana sama sebi šalje poruke:

- Mislim da njoj ništa nije sveto, jako je ružno da se ovim stvarima bavi. Naravno, ako joj je neko pisao preteće poruke u koje ja ne verujem, meni je zaista žao i taj čovek treba da se nađe, ali mislim da će doći do tačke A, a to je Jovana Jeremić. Znate kakve sve preteće poruke ja dobijam, pa nikada u životu nisam na taj neki cinkaroški način, doduše to nije u mom stilu, verujem da u njenom jeste, jer je ona jedan svedok-saradnik, špijun, pa joj priliči da se tako majmuniše.

Maja je otkrila i kako njen novi partner Peca Raspopović gleda na sve ovo.

- On je vrlo razuman čovek, zna da ja nemam nikakve veze sa ovim, tako da ja imam svu njegovu podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading