Car progovorio o Dalilinom NOVOM DEČKU, pa priznao OSEĆANJA prema Maji Marinković! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.08.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio detalje dopisivanja sa Dalilom Dragojević.

Car progovorio o Dalilinom NOVOM DEČKU, pa priznao OSEĆANJA prema Maji Marinković! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car bio je u žiži interesovanja deset meseci svog učešća u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a ni nakon izlaska ne može da se odmori od priča koje je započeo u rijalitiju. 

On je za portal Republika otkrio da se trudi što više vremena da provodi sa porodicom u Crkvenici, a onda se dotakao i bivše devojke Dalile Dragojević, pa prokomentarisao činjenicu da ima novog dečka, kao i njenu izjavu da joj je on slao poruke.

- Daj Bože. Nije baš sve kako je rečeno sa njene strane, neki ljudi bliski njoj su meni pisali i zvali me, čak i iz te neke grupe fascinantne gde je ona ostavljala komentare, gde se pisalo da je ona u lošem stanju, da je pod tabletama, da ne spava i ne jede, kako nisam čovek i na to sve sam poslao poruku da se nadam da to sve nije tako, da ona dobro zna koliko je naš odnos bio toksičan i bolestan, da ja znam da ona mene voli, ali da joj ja ne mogu pomoći i da se nadam da će sve biti dobro, da se drži i da joj želim sve najbolje - rekao je Car, pa otkrio da li je još uvek voli:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o Dalili Dragojević

- Mislim da je ta naša ljubav već dosta davno ugašena, samo se svaki put nastavljala radi blizine i strasti, jer smo bili gurani u taj neki odnos. Sad kad sam napolju baš ne razmišljam o njoj, ne mogu reći da je se ne setim, ali na sasvim drugi način.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o Maji i Peci

Kako su poslednjih dana njegova bivša devojka Maja Marinković i Peca Raspopović glavna tema javnosti, Car je otkrio šta misli o njihovom odnosu.

- Maji i Peci želim puno sreće, Maji želim puno sreće. Ja sam već rekao da mi je ona od svih tih odnosa možda i najdraža osoba, nakon toga sam dobio neke informacije šta je govorila za mog najboljeg druga Bruna, tako da ću i tu ostati suzdržan. Ja sam rekao da mi je bila najdraža jer smo bili prijatelji deset meseci i što smo se poznavali, nemam nikakvu drugu nameru, želim joj puno sreće, ne želim kontakt kao ni ona, ne osuđujem je, ni nju ni čoveka, želim impuno sreće.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading