Viki i PERVERZIJE na bazenu: Starleta sladoledom probudila maštu svim muškarcima, ove kadrove NISTE VIDELI u Zadruzi! (FOTO)

Autor: Dušan Lukić, Ognjen Bogdanović

Zadruga

02.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović spas od vrućina potražila je na jednom beogradskom bazenu, a prisutni su bili šokiranji njenim ponašanjem i bahanalijama koje je izvodila

Viki i PERVERZIJE na bazenu: Starleta sladoledom probudila maštu svim muškarcima, ove kadrove NISTE VIDELI u Zadruzi! (FOTO)

Foto: Srpski telegraf

Viki Mitrović

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović spas od vrućina potražila je na jednom beogradskom bazenu, a prisutni su bili šokiranji njenim ponašanjem, jer je izgledalo kao da je umislila da je u porno filmu! 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Viktorija Mitrović

Naime, paparaco Republika.rs uhvatio je starletu dok se odmarala pored bazena, a kad je primetila da su nedaleko od nje sedeli momci bez devojaka, krenula je da im se nabacuje. Prisutni su brzo shvatili da je u pitanju rijaliti učesnica, pa su počeli da joj dobacuju da je nesavesna majka, obzirom da je kod kuće čeka ćerkica Mira, koju čuva baba Regina dok se ona provodi sa društvom.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Viktorija Mitrović liže sladoled

- Viktorija je primetila nekoliko muškaraca, a kako je pomislila da su slobodni jer su bili bez devojaka, rešila je da privuče pažnju na sve načine. Ona je prvo zavodljivo lizala sladoled pored vode, a onda se prebacila na ležaljku pored, međutim sve je više izgledalo kao da simulira oralni seks! Tada je krenula da se namešta za sunčanje, a kako nije bilo sunca, bilo je jasno da joj je cilj da što bolje istakne obline. Gospođa koja se odmarala nedaleko od Viktorije dobacila je u jednom trenutku: "Jel se tako ponaša jedna majka? Koliko znam devojko, ti imaš malo dete". Viktorija se samo nasmejala i zanemarila prozivke, a onda je pozvala drugaricu, pa joj se ubrzo pridružila nekadašnja cimerka Mia Jovanović - kaže nam izvor koji je bio na licu mesta.

Čim je Mia Jovanović stigla na bezen Viki i ona prebacile su se na ležaljku, pa je tek tada nastao haos! Naime, njih dve su počele da se pipkaju i maze pre svima, pa su telefonom pokušavale da se snime, te je prisutnima sve izgledalo kao da žele da snime film za odrasle na licu mesta i da sve telefonom zabeleže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cak y

03.08.2022 20:32

Dronfulja