Lakše podnela RASKID sa Anđelom, nego Dejanovu IZDAJU: Sandra Rešić odgovorila na optužbe, pa ŠOKIRALA izjavom!

Autor:

Zadruga

02.08.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otvoreno je govorila o svemu, a pojedinim izjavama iznenadila je javnost,.

Lakše podnela RASKID sa Anđelom, nego Dejanovu IZDAJU: Sandra Rešić odgovorila na optužbe, pa ŠOKIRALA izjavom!

Foto: Printscreen Zadruga

Sandra Rešić bila je gost emisije "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom osvrnula se na sva zanimljiva dešavanja tokom Zadruge 5, a u razgovoru sa gledaocima otkrila je detalje koji su iznenadili mnoge.

Naime, budući da je u jednom periodu bila veoma bliska sa Dejanom, jednu gledateljku je zanimalo da prokomentariše odnos sa Dragojevićem.

Foto: Printscreen Zadruga

Sandra Rešić i Dejan Dragojević u emisiji "Narod pita"

 

- Sandra, jako te poštujem i tvoje pevanje. Mislim da ko tako dobro peva, ne može da bude loš čovek, ali neke situacije govore drugačije. Ako si videla da je Dejan našao devojku, ide na bolje, a ti si pravila scene, plakala, kukala, ogovarala, pozdravljala lisice, ulazak na radio, pa onaj razgovor: "Pričaćemo napolju". Ja imam muža i ne bih volela da ima takvog prijatelja - govorila je gledateljka, na šta joj je Sandra odgovorila.

- Da, vrlo sam bila bezobrazna prema Dejanu i Aleksandri. Dejan i ja smo bili kokrektni, na početku veze sa Aleks. Nakon klipova sam rekla da mi je neprijatno, zbog zadrugara koji su komentarisali i mogla sam da zamislim kako je Aleksandri. Dejan i ja smo zajedno od "Sudbinskih lisica" dobili paket, otišla sam samo da se zahvalim, nisam tražila dqa šalju još i rekla: "Hvala što vidite ljubav" - rekla je Sandra i nastavila: 

Foto: Printscreen Zadruga

Sandra Rešić i Dejan Dragojević u emisiji "Narod pita"

 

- Jedini problem koji sam napravila i priznala je kad sam kačila čuvene lisice, to je jedina greška i trajala je 24 sata. Da li sam ja njega posle svega ogovarala, u smisli kako je mogao to da mi uradio... Pa ni tad ga nisam vređala, niti upotrebila ogavne reči. Rekla sam da je skot i to sam mu rekla u lice. Nisam ga opsovala, a imala sam želju - pričala je Sandra.

- Godine druženja sa Anđelom lakše si podnela - dodala je gledateljka.

- Da, lakše sam podela. Govorila sam i plašila se da će završiti tako sa mnom, a za Dejana sam mislila da će biti moj prijatelj i u njega nikad nisam sumnjala - objasnila je Rešićeva.

- Odricanje Sandre je dokaz da nisi podilazio mišljenjem publike, pa i cepanje čestitki 20 dana pred kraj. Ostali su ljudi koji su bili prava podrška - rekla je gledateljka Dejanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vlada

02.08.2022 07:07

Više bila zaljubljena u Dejana nego u Andjela. Samo neće da prizna.

Veronika Star

02.08.2022 07:49

Ima Dejan pravo, ova je takav tezak smor. Stalno neke drame... Sta glumi, a zaljubi se pet sest puta u roku od 3 min. Ni Dejan, ni Andjelo nisu kompatibilni sa njom, ona izgleda kao da im je mama. Zeno trazi ozbiljnog muskarca a neku decurliju.