Taki želi unuka Karađorđa: Marinković progovorio o vezi Maje i Pece, otkrio da li je u KONTAKTU sa Aleksandrom, pa priznao da mu je ćerka TRUDNA? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs Taki Marinković otkriva sve o vezi Maje Marinković i Pece Raspopovića, kao i da li je u kontaktu sa Aleksandrom Subotić!

Taki želi unuka Karađorđa: Marinković progovorio o vezi Maje i Pece, otkrio da li je u KONTAKTU sa Aleksandrom, pa priznao da mu je ćerka TRUDNA? (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Peca Raspopović

Javnost je uzburkala vest da je Maja Marinković u vezi sa Pecom Raspopovićem, do tada ljubavnim partnerom starlete Aleksandre Subotić. Poznato je da su Maja i Aleksandra bile izuzetno dobre drugarice, koje su se podržavale sve vreme, a onda se preko noći sve preokrenulo.

Iako su mnogi očekivali Takijevu reakciju na celu dramu, to je nekako izostavljeno, a Majin otac, prvi put pred kamerama portala Republika.rs govori o ljubavnom trouglu svoje ćerke. 

- Znate šta, smirile su se srtrasti, otišao je svako svojim putem. Trenutno su na Zlatiboru, treba da se nađemo, da idemo na ručak. Ovih dana će doći za Beograd, pa ćemo videti.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Taki Marinković Zadruga žurka

 

Da li podržavaš ćerku?

- Još nisam pričao sa njom, video sam je kada je došla kod Tijane Ajfon na rođendan, ali vidim da je srećna, da je u najboljem redu, ali bih voleo 

Da li si u kontaktu sa Aleksandrom Subotić, da li ste se čuli nakon svega?

- Nismo se ni čuli, ni videli, ja njoj želim sve najbolje!

Republika

Foto: Instagram.com pritnscreen, Pixabay.com

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

Kako će izgledati susret sa Majom i Pecom?

- Dugo sam razmišljao, ako je to njena sreća, ja nemam ništa protiv. Ja želim da moja ćerka i unuče budu živo i zdravo.

Da li bi voleo da ti Maja rodi unuka Karađorđa?

 

- Otom potom, kumovi biraju imena, ali ja volim i devojčice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading