"Seko, šaljem ti snagu, izdrži..." Sestra Miljane Kulić se oglasila, otkrila kakvo je zadrugarkino stanje u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kulić se oglasila u jeku skandala zbog sestrinog zdravstvenog problema!

"Seko, šaljem ti snagu, izdrži..." Sestra Miljane Kulić se oglasila, otkrila kakvo je zadrugarkino stanje u BOLNICI! (FOTO)

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Ana Kulić i Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić trenutno je u Kliničkom centru Niš, gde se oporavlja nakon operacije usled komplikacija zbog smanjenja želuca.

Republika

Foto: Instagram.com

MIljana Kulić u bolnici

 

Njena mlađa sestra Ana Kulić sada se oglasila ovim povodom na svom Instagram profilu.

- Miljana je iz dana u dan sve bolje i bolje. Ja sam srećna zbog toga i svi smo uz nju. Ne želim da imam negativne misli i da verujem u bilo šta što je suprotno savršenoj homeostazi. Seko, moja šaljem ti pozitivnu energiju i snagu da izguraš sve jako i borbeno, kao što samo ti znaš. Volimo te i ljubimo - navela je Ana Kulić na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Kulić se obratila Miljani Kulić preko Instagrama

 

Podsetimo, Miljana je sa majkom Marijom Kulić i Nenad Macanović Bebicom, svojim dečkom, otišla u Tursku, a posle operacije bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Marija Kulić o Miljani Kulić

 

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane - rekla je Marija za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading