Viki provela NOĆ sa bivšim dečkom OPASNE starlete: Zajedno su bili u Zadruzi 4, a sada overio i Mitrovićevu! Osmakčiću neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović uhvaćena sa Jovanom Cvijetićem Cveletom na splavu!

Viki provela NOĆ sa bivšim dečkom OPASNE starlete: Zajedno su bili u Zadruzi 4, a sada overio i Mitrovićevu! Osmakčiću neće biti dobro! (FOTO)

Foto: Printscreen RTV Pink

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović prošle noći izašla je noćni život, a na jednom beogradskom splavu desila se prava havarija. 

 

 

Naime, Viktorija je prošle večeri noć provela sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, poznatijim po veze sa bivšom zadrugarkom Anjom Todorović. Iako nikada nisu isticali da se poznaju, Viktorija je tokom provoda na splavu snimala storije, a u jednom trenutku je uhvatila kadar dok je Cvele sedeo pored nje. 

 

Nakon raskida sa Anjom, Cvele se nije oglašavao u medijima, iako smo mi pokušali da ga kontaktiramo da intervju, on je odlučio da ostane potpuno van svih priča o ljubavnom brodolomu.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anja Todorović Zadruga 6

 

Podsetimo, nedavno smo saznali da Anja Todorović ulazi u rijaliti ,,Zadruga 6", a ona je spremna da ponovo zakorači imanjem u Šimanovcima u septembru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading