Sva lica Dalile Dragojević: Od bosanske seljančice do najpoznatije ljubavnice (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju smo prvi put videli u emisijama koje su se vrtele na Pink BiH, gde je bila predstavljena kao Dalila Moreno. Kada uporedimo nju tada i sada, kao da gledamo dve različite osobe

Sva lica Dalile Dragojević: Od bosanske seljančice do najpoznatije ljubavnice (FOTO)

Foto: Republika/Printscreen

Dalila Dragojević već godinama krči put ka rijaliti-nebu i za deset godina otkako se pojavila na javnoj sceni evoluirala je od bosanske seljančice do najpoznatije ljubavnice.

Nju smo prvi put videli u emisijama koje su se vrtele na Pink BiH, gde je bila predstavljena kao Dalila Moreno. Ona je tada bila skoro neprepoznatljiva u poređenju s ovom sada. Tada se družila sa starletom Slađanom Guduraš, koja je kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nakon malog zatišja Dalila konačno 2015. postaje učesnica rijalitija "Parovi". Tada je osvojila 13. mesto, a onda je 2016. ponovo učestvovala i tada je pobedila i osvojila 30.000 evra. Pored novčane nagrade, upoznala je i sada već bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Iako nije važila za lepoticu i imala je komplekse zbog velikog nosa i neravnih zuba, nekako je uspevala da osvoji lepe i poželjne muškarce. Dalila i Dejan su kasnije zajedno ušli u "Zadrugu 3", ali ni tu se nisu zadržali jer su pobegli nakon insinuacija da se ona zaljubila u Stefana Karića. Dalila je u međuvremenu poradila na sebi i na fizičkom izgledu. Sredila je nos, zbog kog je imala veliki kompleks, potom i zube, koji su bili neravni, pa i usta.

Dragojevićka je u poslednjoj sezoni "Zadruge 4" ostala bez muža jer ga je prevarila sa Filipom Carem, a time je, umesto najomraženije žene, postala najpoznatija preljubnica.

Osvojila je Mladena Vuletića, Dada Solomuna, Anđela Rankovića, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i mnoge druge koji su bili njene rijaliti-ljubavne afere.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

29.07.2022 22:45

Leleee

Odgovori 10 3
knez

29.07.2022 23:41

ma od blata nikad pita

Odgovori 12 2
Ljiljana

30.07.2022 13:15

Moreno. Spakovala si kofere, putuj droljo, ali našu lepu Srbiju zaobiđi u širokom luku.