UŽIVO POZIV RASKRINKAO SVE: Mensur priznao da li je MUVAO Dejanovu devojku, Aleksandra mu je bila sve vreme meta? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.07.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić priznao sve o odnosu sa Aleksandrom Nikolić!

UŽIVO POZIV RASKRINKAO SVE: Mensur priznao da li je MUVAO Dejanovu devojku, Aleksandra mu je bila sve vreme meta? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Zadurga - Narod pitaMensur Ajdarpašić priznao je da li je zaljubljen u bivšu zadrugarku i devojku Dejana Dragojevića, Aleksandru Nikolić. Naime, uživo poziv iz Niša raskrinkao je Mensura, a potom je kršni Crnogorac odlučio da progovori da li su ovi navodi gledalaca tačni. 

 

- Anđela je nešto najlepše i najkulturnije što sam video, svaka čast - rekao je gledalac.

- Mensure, primetio sam da si u početku svađa sa Dejanom uvek si bio nedorečen, govorio si ako ti kreneš da pričaš da bi bio haos, hoćeš li reći napokon o čemu se radi. Sa druge strane odnos Marijane, Aleksandre i njega. pričalo se tu o nekim emocijama, da li se Mensuru sviđa Aleksandra? - upitao je gledala.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić Zadruga finale

 

- Što se tiče Aleksandre, ja ne šaram, ja ne gledam druge devojke pogotovo ne one koje su zauzete. Da smo se Aleksandra sretali negde, to je banalno. Ona je zauzeta devojka, nema tu ništa - rekao je Mensur.

- Mensure ti si uvek bio u Aleksandrinoj blizini, uvek si da kažemo jurio nju - rekao je gledalac.

- Onda niste videli dobro - rekao je Mensur.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading